Megőrülnek a rajongók a BL-győztes focista négyéves fiáért

Manchester City FC v FC Internazionale - UEFA Champions League: Final Soccer Istanbul FC Internazionale Manchester City FC UCL Ataturk Olympic Stadium Final Game Union of European Football Associations Phil Foden Manchester City UEFA Champions League Gius
Phil Foden of Manchester City poses with his son Ronnie at the end of the UEFA Champions League final match between Manchester City FC and FC Internazionale at Ataturk Olympic Stadium, Istanbul, Turkey on June 10, 2023. (Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto) (Photo by Giuseppe Maffia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol válogatott futballista, Phil Foden idén triplázott a Manchester Cityvel, de úgy tűnik, nem esik messze az alma a fájától, ugyanis négyéves fia, Ronnie népszerűsége rohamos gyorsasággal kezdett nőni a közösségi médiában.

A City középpályása teljesítette a szurkolók kívánságát, és saját Instagram-fiókot hozott létre vasárnap a mindössze 4 éves fiának, akiért odáig vannak a drukkerek. A kis Foden elképesztő népszerűségre tett szert, főként azokkal a videókkal, amelyeken a csapat játékosaival ünnepelt az öltözőben a Bajnokok Ligája döntője után.

Nyilvánvalóan Foden tisztában van azzal, hogy a rajongók mennyire imádják a fiát, ezért vasárnap létre hozott neki egy Instagram-fiókot, ahol

alig egy nap alatt már másfél millióan kezdték el követni.

Ronnie így már most olyan Premier League-ben szereplő klubokat megelőzött a közösségi médiában a népszerűségével mint a Brentford, a Bournemouth, a Burnley, a Fulham, a Luton Town, a Nottingham Forest vagy épp a Sheffield United.