Egy drón miatt szakadt félbe a Premier League-mérkőzés

DJI Mavic Pro drone Lifestyle and Leisure Free time International Symbol image Symbol photo Stock photo Floor Shenzhen DJI Sciences and Technologies Ltd. Recordings Horizontal POLITICS ECONOMY SOCIETY ENTERTAINMENT TECHNOLOGY COMMERCE COMPANY CAMERA PHOTO
SYMBOL - 11 March 2019, Baden-Wuerttemberg, Rottweil: A drone of the Chinese manufacturer DJI flies in front of a blue sky. Photo: Silas Stein/dpa (Photo by Silas Stein / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United hazai pályán kétgólos győzelmet aratott az Everton felett az angol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján.

A londoni csapat így a kiesési rangadón sikerrel tisztelgett a klub január 4-én elhunyt társtulajdonosa, David Gold emléke előtt, aki 2010-ben vásárolta meg az egyesületet David Sullivannel. A meccs előtt megemlékezést tartottak a sportvezető tiszteletére, a hét nyeretlen kör után győztes West Ham pedig a három ponttal elmozdult a kieső zónából. A sorozatban hetedik bajnoki összecsapásán nyeretlen liverpooli rivális a vereséggel maradt az utolsó előtti, 19. pozícióban. Könnyen lehet, hogy ez volt Frank Lampard utolsó mérkőzése az Everton kispadján.

A Southampton-Aston Villa találkozó a szünet előtt öt perccel félbeszakadt néhány percre egy játéktér felett repülő drón miatt.

Michael Salisbury minden játékost az öltözőbe parancsolt, majd a rendőrség fellépése után tíz perccel később folytatódott a találkozó. A meccset a vendégek nyerték Ollie Watkins góljával, így a hazaiak továbbra is sereghajtók maradtak, akik azért is mérgelődhetnek, mert a videobíró két gólt is elvett tőlük.

Premier League, 21. forduló:
West Ham United-Everton 2-0 (2-0)
Bournemouth-Nottingham Forest 1-1 (1-0)
Leicester City-Brighton 2-2 (1-1)
Southampton-Aston Villa 0-1 (0-0)