Cristiano Ronaldo mosolyogva tett utalást a jövőjét illetően - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL JOY HEADSHOT PORTRAIT-AMERICAN SHOT POINTING FINGER PROFILE
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League football match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Old Trafford in Manchester, north west England, on March 12, 2022. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A közösségi médiában mondott köszönetet az angol labdarúgó-bajnokságban hatodik helyen álló Manchester United szurkolóinak Cristiano Ronaldo, a csapat ötszörös aranylabdás portugál támadója, aki arra is utalt, hogy nem igazol el a klubtól.

"Ismét nagyszerű támogatást kaptunk a lelátókról. Köszönöm a hihetetlen drukkereinknek, akik egy

- írta az Instagram-oldalán Ronaldo a Brentford hétfő esti 3-0-s legyőzése után. A 37 éves játékos az MU második gólját szerezve, büntetőből volt eredményes a találkozón. A Unitednek ez volt az utolsó hazai bajnoki meccse az idényben, a hátralévő két fordulóban a Brighton, valamint a Crystal Palace vendége lesz.

A Mirror című angol bulvárlap korábban cikket közölt arról, hogy Ronaldo a nyár folyamán elhagyhatja Manchestert.

A portugál sztár Instagram-bejegyzéséből viszont úgy tűnik, ő nem gondol a távozásra.

"A célunk változatlanul az, hogy napról napra jobbak legyünk, mert csak így érhetjük el azt, amit mindannyian szeretnénk: dicsőséget a Manchester Unitednek" - írta a támadó.

A maradásáról szóló híreket erősítheti, hogy a lefújsát követően a kamerába nézve vigyorral a száján a következőket mondta: „Még nem végeztem!" objektum

Az már biztos, hogy a manchesteri együttes ezt az idényt trófea nélkül zárja, és nagy valószínűséggel a Bajnokok Ligája-szereplést érő helyekre sem ér oda a Premier League-ben.

Az ideiglenesen megbízott Ralf Rangnick helyét a holland Erik ten Hag veszi át a vezetőedzői poszton, Rangnick viszont tanácsadó marad, miközben júliustól már az osztrák válogatott szövetségi kapitánya is lesz.