Kifütyülték a szurkolók a saját macskáját bántalmazó BL-győztes focistát - videó

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on November 11, 2021, France's defender Kurt Zouma arrive for a training session in Clairefontaine-en-Yvelines, as part of the team's preparation for the upcoming 2022 World Cup qualifying matches. - West Ham and France defender Kurt Zouma has apologised after a disturbing video surfaced of him kicking and slapping a cat, with the Premier League club publicly condemning the footage. Zouma is seen in the clip dropping, kicking and slapping the animal, while laughter can be heard in the background. West Ham on February 7, 2022 condemned Zouma's actions in a strongly worded statement following publication of the clip online. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A West Ham United játékosáról, Kurt Zoumáról felkerült az internetre egy videó, amelyen labdaként rúgott bele a saját macskájába. Az eset hatalmas felháborodást váltott ki, a Chelsea-vel korábban BL-győztes futballistát alaposan ki is fütyülték a szurkolók a Watford elleni mérkőzésen.

Zouma a videó nyilvánosságra kerülése után bocsánatot kért, de sokakat érzékenyen érintett a francia középhátvéd botrányos viselkedése.

A történtek ellenére a West Ham vezetőedzője, David Moyes a kezdőcsapatba állította a 27 éves labdarúgót a Watford elleni mérkőzésen.

magyarázta döntését a londoni klub menedzsere.

Zoumát a West Ham stadionjában a drukkerek viszont nem kímélték, mind a hazai, mind a vendégszurkolók részéről hangos zúgolódás és füttyszó kísérte a futballista labdaérintéseit.

A Watford szurkolói a következő egysorost énekelték: "Kurt Zouma középhátvédet játszik, és megrúgta a kib*szott macskáját".

Jelenleg a rendőrség még vizsgálja Zouma ügyét, és már több mint 3000 ember aláírt egy petíciót, miszerint a labdarúgónak bíróság elé kellene állnia.

Forrás