Vágólapra másolva!
A Juventus argentin sztárja, Paulo Dybala egy gyönyörű Lamborghini luxusautóval lepte meg magát, amiért a Sassuolo elleni bajnokin megszerezte 100. gólját a torinói csapatban.

Dybala a klub történetének az első olyan játékosa, aki nem európai labdarúgóként érte el a 100 gólos álomhatárt. A kiváló csatárnak ehhez 251 mérkőzésre volt szüksége a Juventus színeiben és alaposan megadta a módját az ünneplésnek, ugyanis egy nem mindennapi luxusautót vásárolt magának.

A paultan.org megírta, hogy a 27 éves támadó a Lamborghini Aventador S Roadster modelljét választotta, amellyel régóta dédelgetett álmát váltotta valóra.

mondta Dybala egy rövid körút után a Sant'Agata Bolognese gyárban.

Dybala és az álomautója Forrás: paultan.org

Az argentin futballista azért választotta a "New Giallo Orion" színt, mert szerinte egy Lamborghininek sárgának kell lennie.

dicsérte mutatós sportautóját.

A 2017-ben debütáló Aventador S Roadster 6,5 literes V12-es motorral és 740 lóerős teljesítménnyel rendelkezik. A luxusautó mindössze három másodperc alatt gyorsul fel nulláról 100 km/órára, a végsebessége pedig eléri a 350 km/órát. A csúcsmodell több mint 130 millió forintnak megfelelő összegért vásárolható meg.