Film készült az egyik legellentmondásosabb francia játékosról

L'Équipe, Domenech
A person reads French sport newspaper L'Equipe on June 19, 2010 in Strasbourg. France striker Nicolas Anelka was kicked out of the World Cup on Saturday after reportedly launching a tirade of abuse at coach Raymond Domenech, according the French Football Federation (FFF). The 31-year-old Chelsea forward is reported to have told Domenech to "go screw yourself, dirty son of a whore" in the dressing room after the coach took issue with his first-half performance against Mexico, sports daily L'Equipe claimed. AFP PHOTO / JOHANNA LEGUERRE / AFP PHOTO / JOHANNA LEGUERRE
Vágólapra másolva!
Dokumentumfilm készült Nicolas Anelkáról, a francia fociválogatott korábbi játékosáról.

A Netflix tűzi majd műsorára az alkotást, ami a francia csatár életéről szól. Anelka rengeteg klubban focizott, egykor ő volt a Real Madrid rekordigazolása, de szerepelt többek között az Arsenal, a Manchester City, a Chelsea és a PSG csapataiban is.

A dél-afrikai világbajnokságon ő lett a francia válogatott bűnbakja, miután összeveszett a szövetségi kapitánnyal, de a Chelsea játékosaként rontott sorsdöntő tizenegyest a Bajnokok Ligája döntőjében is, ezekről mind elmondja majd a saját álláspontját a filmben.