Vágólapra másolva!
Szombaton végre összecsap egymással a két veretlen bajnok, a brit Tyson Fury és az ukrán Olekszandr Uszik a profi ökölvívás nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzésén. A csúcsrangadót közvetítő TNT Sports csinos műsorvezetőnője, Laura Woods azonban csak a televízión keresztül láthatja az évszázad bokszmeccsét, mivel egy szerencsétlen sérülés miatt kénytelen volt lemondani a programot.

Az év egyik leginkább várt mérkőzésére kerül sor szombaton Rijádban, ahol a WBC nehézsúlyú világbajnok Tyson Fury és a WBO, WBA, IBF, IBO világelső Oleksandr Usyk kísérli meg egyesíteni a kategória legfontosabb címeit. A két veretlen öklöző péntek mérlegre állt, és míg a brit Fury alatt 262 fontot (kb. 118.84 kg, legutóbb 125.96) mutatott a műszer, addig ukrán riválisa 233.5 fonttal (kb. 105.91 kg, legutóbb 100.2 kg) zárta a procedúrát. 

Tyson Fury, Olekszandr Uszik
Összecsap a nehézsúly két veretlen bajnoka, Olekszandr Uszik és Tyson Fury
Fotó: AFP

Horrorsérülés miatt marad le az évszázad bokszmeccséről

A pénteki mérlegelés sajtótájékoztatóján azonban nem volt jelen a TNT Sports riportere, Laura Woods, aki a közösségi oldalán számolt be róla, hogy sajnálatos okokból nem tud ott lenni a szaúdi csúcsmeccsen sem. A közkedvelt brit riporternő elárulta, hogy 

nyaralás közben véletlenül lefejelt egy lámpabúrát, az üveg pedig megvágta az arcát.

 Woodst egyből kórházba vitte a barátja, Adam Collard, az orvosok pedig ellátták a sérülését. A 36 éves angol műsorvezető az Instagram oldalán köszönetet mondott az érte aggódóknak, és kijelentette, hogy hamarosan visszatér a képernyők elé.

"Múlt hétvégén balesetet szenvedtem nyaralás közben. Épp felkaptam egy párnát az ágyról, amikor nekiütköztem egy hatalmas üveg lámpabúrának, ami megvágta az arcomat és a karomat, de szerencsére a szemem nem sérült meg” – írta Woods, aki a közösségi oldalán fotókat is megosztott az ijesztő sérüléséről.

"Pokolian megijedtem és egy kicsit szomorú is voltam, hogy emiatt nem tudok ott lenni a rijádi meccsen, de szerencsére nem történt nagyobb baj”.

Tyson Fury és Olekszandr Uszik szombaton magyar idő szerint éjfél körül lép a kötelek közé a Rijádban a nehézsúlyú csúcsmeccsen, ahol a tét nem kisebb, mint a királykategória vitathatatlan bajnoki címe

Kapcsolódó cikkek: