Vágólapra másolva!
Az egykori brit profi ökölvívó, Ricky Hatton nem akárki ellen lépne újra ringbe, ha tehetné, ugyanis az ötszörös aranylabdás futballsztárt, Cristiano Ronaldót hívná ki egy bokszmérkőzésre.

A 45 éves, „Hitman" becenévre hallgató korábbi öklöző kisváltó-, és váltósúlyban is világbajnok volt, de 2009 májusában kiütéses vereséget szenvedett Manny Pacquiaótól, ami után rövid időre visszavonult, majd 2012-ben végleg befejezte a profi bunyót.

A brit bokszoló az iFL TV-nek adott interjút, amelyben megkérdezték tőle, hogy melyik hírességgel találkozna legszívesebben a ringben, a válaszon pedig nem is kellett sokat gondolkodnia, mivel kapásból rávágta, hogy Cristiano Ronaldóval.

Cristiano Ronaldo ellen bokszolna az egykori világbajnok ökölvívó Forrás: AFP/Fayez Nureldine

A jelenleg edzőként dolgozó Hatton köztudottan hatalmas Manchester City szurkoló, így talán nem véletlen, hogy a városi rivális Manchester United legendáját szemelte ki magának, akivel szívesen összemérné az erejét.

- mondta Hatton.

Nagy kérdés, hogy mit szól ehhez a portugál klasszis, és persze az is, hogy milyen eredménnyel zárulna egy Ronaldo-Hatton bokszmeccs.

A brit bokszlegenda pályafutása során 45 győzelmet és három vereséget ért el, ebből 32-szer kiütéssel nyert.