Vágólapra másolva!
Mindent nem tudunk megmutatni, de majdnem mindent igen, ami érdekesség történt, azt pedig egészen biztosan megtudja, ha végigfutja a pénteki nap legfontosabb híreit összegyűjtő cikkünket.

Ha pénzről van szó, akkor még a Forma-1 sztárjai is ki tudnak jönni a sodrukból. A Forma-1-es pilóták felháborodottan fogadták, hogy a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) drasztikusan megemelte a kiszabható pénzbüntetések mértékét.

Márton Richárdot nem zavarja, hogy Milák Kristóf és edzője nélkül kell készülnie, és azt tanácsolja, senki se idegeskedjen Milák Kristóf miatt. Aligha van most égetőbb kérdés a magyar sportban, mint az, hogy mi lesz Milák Kristóffal és a sportkarrierjével?

Még mindig nem tudjuk magunk mögött hagyni a litván-magyar döntetlenjét, de nem nagyon tudunk belekötni abba, amit a válogatott támadója, Sallai Roland mondott a meccsről. Önök szerint üvöltött-e a szünetben a játékosokkal Marco Rossi?

Ugyancsak a válogatotthoz kötődő hír: felkészülni, vigyázz, mert hamarosan indul a jegyértékesítés az utolsó hazai Eb-selejtezőre!

Ahogy a szerbek ellen, úgy Montenegró ellen is meg fog telni a Puskás Aréna Forrás: Mirkó István

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) komoly pénzbüntetést osztott ki a Bayern Münchennek, a Galatasaraynak és az AEK Athénnak is a legutóbbi európai kupameccsükön történt szurkolói rendbontások miatt.

Jadon Sanchónak is egyre nagyobb büntetést jelent, hogy a Manchester United mezét kell hordani. Legalábbis egyelőre...

A magyar sportot szerencsére senki nem bünteti, sőt, újabb bőkezű forrás áll a rendelkezésére.

Csak saját felelősségre ajánljuk megnézni a Warta Poznan videóját, amelyben bemutatják a csapat új játékosát, a korábbi NB I-es gólkirályt, Eppel Mártont.

A férfi kézilabda Európa-ligában megrendezett HC Kriens-Hannover meccsen ritkán látható hibára figyeltek fel a játékosok, ugyanis szokatlan probléma merült fel a pálya méretével kapcsolatban. Mi pedig csak a fejünket vakarjuk...

Ha kicsit is követi az atlétikát, akkor egész biztosan hallott már a csodafutó Ingebritsen testvérekről. És valószínű, hogy az apjukról is, aki nem a legmegfelelőbb módszerekkel hozta ki a rekordokat a fiúkból.