Vágólapra másolva!
A szerdai nap sem telt eseménytelenül a sportvilágban, ha esetleg lemaradt volna a legfontosabb, legérdekesebb történésekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A labdarúgó Bajnokok Ligája szerdai játéknapján a címvédő Manchester Cityt a cseréi mentették meg a Gulácsi Pétert és Willi Orbánt ezúttal is nélkülöző RB Leipzig otthonában, a BL-halálcsoportjában a PSG hatalmas pofont kapott, újabb sikerével a Barcelona pedig nagy lépést tett a továbbjutás felé.

Eldőlt, hogy nem kevesebb, mint hat ország rendezi a 2030-as labdarúgó-világbajnokságot.

A szakításuk óta először tett közzé videót a közösségi oldalán Gécsek Fanni, Szoboszlai Dominik korábbi barátnője.

Eltiltották a Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató Liverpool két labdarúgóját, akiket a videóbírós (VAR) hiba miatt nagy port kavart Tottenham elleni szombati bajnokin állítottak ki. A végül 2-1-es hazai győzelemmel záruló találkozó után kikerült a hanganyag a gól vizsgálata közben zajlottakról.

Az egykori spanyol rendőrfőnök, José Manuel Villarejo egy rádióműsorban elárulta, hogy a Real Madrid labdarúgócsapatának elnöke, Florentino Pérez többször részese volt már illegális tevékenységeknek, melyek egy része a játékvezetőkhöz kötődik.

A McLaren Forma-1-es csapata beperelte az IndyCar kétszeres bajnokát, a botrányt okozó spanyol Álex Palout.