Szörnyű tragédia történt Milák Kristóffal, Szoboszlai Dominikért megőrülnek a nők

MILÁK Kristóf
Róma, 2022. augusztus 12. Milák Kristóf a férfi 100 méteres gyorsúszás elődöntője után a római vizes Európa-bajnokságon a Stadio Del Nuotóban 2022. augusztus 12-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Csütörtökön is rengeteg érdekesség történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a legfontosabb hírekről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A krízisbe került olimpiai bajnok úszó, Milák Kristóf körüli helyzetről megdöbbentő és drámai részleteket árult el a klasszis sportoló korábbi edzője, Selmeci Attila.

A Liverpool sztárja, Szoboszlai Dominik szerdán lett 23 éves. A jeles alkalomból a csapattársai a Toulouse elleni Európa-liga-meccs előtti edzésen szinte lerohanták, úgy köszöntötték fel. A magyar válogatott csapatkapitánya még nagyobb népszerűségnek örvend, mióta szingli lett. A kiváló középpályásra a Liverpoollal kapcsolatos festményeket és képeket készítő dögös Abigail Rudkin is szemet vetett.

Szoboszlai Dominik egyre nagyobb népszerűségnek örvend Forrás: AFP/Paul Ellis

A labdarúgó Konferencia-liga csoportkörének harmadik fordulójában a Ferencváros a belga Genk otthonában lépett pályára. Az idegenbeli mérkőzésen Dejan Sztankovics csapata végig egyenrangú ellenfele volt a belga együttesnek és értékes pontot szerzett. A Fradi jelenleg a második, tehát továbbjutó helyen áll a csoportjában.

A hétvégén sorra kerülő Forma-1-es Mexikói Nagydíj előtt a szervezők a szurkolókat és a résztvevőket is felszólították arra, hogy tiszteletteljesen viselkedjenek, megelőzve a kaotikus állapotokat.