29 évesen meghalt a korábbi UFC-sztár

UFC Fortaleza Horizontal
Freitas faces Felipe "Cabocao" Colares during fight for the weight-rooster category in the preliminary card of UFC Fortaleza held in Gin sio of the Center of Olympic Formation of the Northeast (CFO) - Fortaleza - 02/02/2019 - UFC Fortaleza - Geraldo "Spartan" ). Photo: Stephan Eilert / AGIF (Photo by Stephan Eilert / AGIF / AGIF via AFP)
Vágólapra másolva!
Mindössze 29 évesen meghalt a korábbi UFC-harcos, Luis Felipe Dias Colares, miután egy közlekedési balesetben életét vesztette.

A Globo Esporte információi szerint a fiatal brazil ketrecharcos éppen edzésről tartott haza, amikor hétfő délután egy busz elütötte Rio de Janeiroban. Edzője mesélte el a borzalmas részleteket a szaklapnak, elmondta, hogy Felipe még élt, amikor a tűzoltók kiszabadították a jármű alól, de olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba menet meghalt.

Colares 2013-ban kezdte profi MMA-karrierjét, az első nyolc meccsén veretlen maradt. A UFC-ben 2019-ben debütált Geraldo de Freitas Jr. Ellen és egészen 2022-ig a legnagyobb szervezet tagja volt, míg Dana Whiték el nem bocsátották. Ezt követően az Ares FC-ben folytatta, ahol az első meccsén már az első menet után nyerni tudott. Ez volt élete utolsó mérkőzése.

Januárban a brazil sportoló komoly hírnévre tett szert azzal, hogy megakadályozott egy bolti rablást. Colares elmondta, hogy jiu-jitsuval hatástalanította a rablót, mielőtt a rendőrök a helyszínre érkeztek.