Elképesztően sokat keres szexi képeivel egy majdnem 60 éves nő

Vágólapra másolva!
Egy pornómodell élete a válása után teljesen megváltozott. Ugyan a nő eleinte nem akart regisztrálni az OnlyFans oldalára, azonban az új, nála jóval fiatalabb párja meggyőzte róla, hogy indítsa el karrierjét a pornóoldalon. Azóta a közel 60 éves nő rengeteg pénzt keres a pornóvideóival és pucér képeivel.
Vágólapra másolva!

Az 57 éves Rae Richardson, aki a floridai Tampában él, néhány évvel ezelőtt még vállalati alkalmazottként dolgozott egy cégnél, azonban ez és férje sem tudta megadni neki a boldogságot, ami miatt Rea teljesen megváltozott. Nem törődött a kinézetével és rengeteget ivott. Végül a válás mellett döntött, majd ezután teljesen megváltozott az élete.

Edzőteremebe kezdett járni, ahol észrevett egy cikket egy vele egykorú modellről, akit az OnlyFans tett sikeressé és gazdaggá. Rae ekkor még teljesen elutasította, hogy meztelen képeket osszon meg előfizetőknek.

Azonban a véleménye akkor változott meg teljesen, mikor találkozott egy nála jóval fiatalabb fiúval. A 20 éves Cammel vette rá Rae-t, hogy indítson egy OnlyFans oldalt

Akkor 55 éves voltam és azt gondoltam, hogy senki nem kíváncsi rám.

- meséli a pornómodell, majd hozzátette, hogy az igazi áttörés akkor volt, mikor az új párjával elkezdtek otthon szex videókat készíteni a telefonjaikkal.

Rae Richmond, RaeRichmond, onlyfans, modell
Ma már büszkén mutogatja magát a közel 60 éves OnlyFans-modell.
Fotó: Rae Richmond

Eleinte csak a róluk készült videókat osztotta meg az előfizetőivel, majd később már magáról töltött fel pucér képeket. Ezután a pornós karrierje nagyon hamar beindult, egy évvel azután, hogy regisztrált az oldalra,

 már heti 1000 dollárt keres a szexi tartalmaival.

Sőt, egy PR-csapat dolgozik azon, hogy még sikeresebb legyen az OnlyFans-oldala. 

Rea úgy ünnepli az egy éves évfordulóját az oldalon, hogy két hétre 30 százalékos VIP hozzáférést kínál a rajongóinak, sőt, heti egyszer, minden hétfőn élőben fogja közvetíteni, ahogy szexel a barátjával. 

A nő elmondta, eleinte nagyon félt attól, hogy mit fognak szólni az új életmódjához a rajongói, de ez azonban hamar megváltozott, ugyanis rengeteg elismerő kommentet kap naponta. 

Rae Richmond, RaeRichmond, onlyfans, modell
Fotó: Rae Richmond

Szeretem az életem! Végre ki tudtam teljesedni!

- mondta Rea a DailyStar-nak.

Egy szőke bombázó annyi pénzt keres az OnlyFansszel, hogy a barátját is ő tartja el. A 27 éves Sharna Beckham heti 800 dollárt (nagyjából 300 ezer forintot) keresett fogászati higiénikusként, amikor megismerkedett párjával, Rickyvel, aki teljes munkaidőben dolgozott, mint betonozó. A szőke, Ausztráliából származó szépség mostanra azonban már havi hat számjegyű összeget keres azzal, hogy szexi tartalmakat posztol az interneten az előfizetőinek.