Már látszik, hogy meddig tart a jó idő

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Vasárnap
Délelőtt a gomolyfelhős égből főleg a dunántúli és középső tájakon fordul elő zápor. Délután aztán észak, északkelet felől csökken a felhőzet, és ragyogó napsütés várható. Az északkeleti szél többfelé lesz élénk. 19 és 24 fok között alakul a hőmérséklet.

Hétfő
Szikrázóan napos időre számíthatunk, inkább csak az Alpokalján lesz felhőzet. Nem várható csapadék. 22-23 fok körüli kellemes maximum valószínű. A keleties szél élénk marad.

Kedd
Az ország nagy részén sok napsütés valószínű, eső nélkül. A délnyugati határszélen ugyanakkor gyakran lesz erősen felhős az ég, és itt záporok is előfordulnak. 20-25 fok közé melegszik a levegő.

Szerda
Keleten napos, nyugaton erősen felhős idő lesz. A Dunántúlon elszórtan eső, zápor előfordulhat. A délkeleti szél egyre inkább megélénkül. 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtök
Gyakran lesz erősen gomolyfelhős az ég, és többfelé fordulnak elő záporok, zivatarok. Felhőszakadás is lehet. Megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik a délkeleti szél. 15-23 fok közé csökken a hőmérséklet.