Most a II. kerületben kezdett agresszív akcióba a baloldal - képek

Vágólapra másolva!
Több száz választási plakátot rongált meg a baloldal az elmúlt napokban a II. kerületben. Érdekes módon az Őrsi Gergely vezette baloldal választási anyagai érintetlenek, miközben a Fidesz-KDNP jelöltjeinek plakátjait trágár kifejezések, önkényuralmi jelképek, graffitik borítják. A rongálók a leszaggatott plakátokat az utakon, járdákon dobálják szét, balesetveszélyes helyzeteket is teremtve.
Vágólapra másolva!

Rengeteg választási plakátomat rongálták meg a kerületünkben. Döbbenetes, hogy még szét is dobálták az úttesten a plakátokat, balesetveszélyes helyzetet okozva. Amint értesültem róla, begyűjtöttem a megrongált darabokat. Szomorú, hogy a baloldal már több száz választási plakátunkat rongálta meg az elmúlt napokban. Buda ennél többet érdemel! -

 ezt a posztot tette közzé Facebook oldalán a napokban Dombi Rudolf, a Fidesz-KDNP II. kerületi polgármesterjelöltje.

Azóta újabb rongálások történtek. Dombi Rudolf kiemelte: “minden reggel tucatnyi jelzést, telefonhívást kapunk az előző éjszaka megrongált, vagy eltulajdonított plakátokról. Sokat begyűjtöttünk, de kerületszerte láthatóak még az oszlopok tövében, járdán és az úttesten is az éjszakai pusztítások nyomai. Április 30-án már bejelentést tettem a a II. kerületi helyi választási bizottságánál, de ismét megteszem.”

Úgy látszik, ez a baloldal igazi arca a II. kerületben, hiszen Őrsi Gergely plakátjai érintetlenek. Ideje lenne, hogy a baloldal is Budához méltó kampányt folytasson, a tisztességes verseny szellemében!