Vágólapra másolva!
A Williams tájékoztatása alapján Alexander Albon szükség esetén csapattársa, Logan Sargeant autójával versenyezhet a Forma–1-es Ausztrál Nagydíjon.

A Lando Norris győzelmével záruló első gyakorláson látott nagy baleset miatt Alexander Albon nem vehetett részt az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén. A Williams jelezte, hogy nem áll rendelkezésükre tartalék karosszéria, így amennyiben nem tudják teljesen kijavítani az autót, vagy újabb balesetet szenved az egyik pilóta, akkor csak egyikük tud részt venni a vasárnapi versenyen.

Forma-1, Ausztrál Nagydíj 2024, Alexander Albon, baleset
Alex Albon csúnyán összetörte a Williamset az első szabadedzésen
Fotó: Martin KEEP / AFP

Amennyiben így történik, James Vowles csapatfőnök tájékoztatása szerint Albon átveszi csapattársa, Logan Sargeant helyét, és az amerikai autójával teljesíti a hétvége hátralévő részét, Sargeant pedig kihagyja a futamot.

Az Ausztrál Nagydíj hétvégéje magyar idő szerint szombaton 2:30-tól a harmadik szabadedzéssel folytatódik, majd 6 órától jön az időmérő. Az 58 körös futamra vasárnap, magyar idő szerint 5 órától kerül majd sor.

Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Kapcsolódó cikkek