Így reagált Verstappen fenyegetőzéseire a Red Bull csapatfőnöke

Max Verstappen, Christian Horner
AUSTIN, TEXAS - OCTOBER 23: Race winner Max Verstappen of the Netherlands and Oracle Red Bull Racing and Red Bull Racing Team Principal Christian Horner embrace in parc ferme following the F1 Grand Prix of USA at Circuit of The Americas on October 23, 2022 in Austin, Texas. Mark Thompson/Getty Images/AFP (Photo by Mark Thompson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétszeres világbajnok Max Verstappen az utóbbi időben többször is éles kritikával illette a Forma-1-et, miszerint rossz irányba halad a sorozat. A Red Bull főnöke, Christian Horner nem aggódik a holland pilóta jövője miatt, és elmondta, mit gondol versenyzője bíráló kijelentéseiről.

A sprintfutamok és a versenyek növekvő száma aggasztja Verstappent, aki szerint nagyon rossz irányba tart a Forma-1, és ha ez továbbra is így lesz, fontolóra veszi a visszavonulást. Az M4 Sport megírta, hogy a Red Bull főnöke, Christian Horner nem aggódik a holland pilóta jövője miatt.

Szerintem nagyon nehéz ennyire a távolba tekinteni. Fernando Alonso vajon gondolta volna, hogy még negyvenkét évesen is versenyezni fog? Lewis Hamilton már a harmincas éveinek végén jár. Nehéz megjósolni, mit tartogat a jövő" - mondta Horner.

Christian Horner szerint Max Verstappen jövője miatt nem kell aggódni Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Mark Thompson

"Szerintem nagyszerű, hogy egy versenyzőnek van véleménye, és nem válik egyszerű sztereotípiává" - tette hozzá a Red Bull csapatfőnöke, méltatva Verstappent.