Meghalt a legendás sportoló, megalázták az F1 sztárját, ököllel csapkodta magát a teniszező

Forma-1, Kanadai Nagydíj, Lewis Hamilton, Mercedes, Sebastian Vettel, Ferrari, Martin Brundle
MONTREAL, QUEBEC - JUNE 09: Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP and Sebastian Vettel of Germany and Ferrari talk with Martin Brundle on the podium during the F1 Grand Prix of Canada at Circuit Gilles Villeneuve on June 09, 2019 in Montreal, Canada. Mark Thompson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Ha lemaradt volna, mutatjuk a legérdekesebb hétfői sporthíreket, hogy a lehető leghamarabb képbe kerüljön.

Gyászol a hazai sportélet, ugyanis 91 éves korában meghalt Dr. Ormai László, a Statisztika PSC asztaliteniszklub megalapítója, a MOATSZ tiszteletbeli alelnöke. A legendás sportemberről még életében sportcsarnokot neveztek el.

A 16 éves Mirra Andrejeva Wimbledonban valósággal berobbant a teniszvilágba. A selejtezőből indult orosz tinédzser ismét győzött, és már nyolcaddöntős a füves pályás Grand Slam-tornán. A rendkívül szenvedélyesen játszó orosz teniszező az egyik elveszített labdamenete után ritkán látható dühkitörést mutatott be, mérgében ököllel csapkodta a saját combját.

Több mint kínos volt az a szituáció, amibe a hétvégi Forma-1-es Brit Nagydíjat közvetító Sky Sports televízió szakkommentátora, a korábbi versenyző Martin Brundle került a vasárnapi futam előtt.

A világhírű színész, Brad Pitt a Hungaroringen fog forgatni néhány jelenetet az új filmjéhez, amelynek a Mercedes pilótája, Lewis Hamilton az egyik producere.