Vágólapra másolva!
Miután tavaly a Margitszigeten edzette őket, május 1-jén virtuálisan mérkőzik meg velük Budapesten.

Jenson Button tavaly nyáron azzal lepte meg a magyar vízilabda válogatott tagjait, hogy ő tartott nekik edzést a margitszigeti uszodában. A Forma-1-es versenyző akkor gyorsan megbarátkozott új feladatával: határozott útmutatásokat adott a medence partjáról Kemény Dénes csapatának, és gyakoroltatta velük a lövéseket.

Button éppen ezért örömmel vette tudomásul, hogy jövő kedden esedékes újabb budapesti látogatása során, amikor a Bajcsy-Zsilinszky úton és az Alkotmány utcában fog száguldozni McLarenjével, a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvégén újra alkalma lesz találkozni olimpiai bajnokcsapatunk néhány tagjával. Sőt arra is sikerült rávenni, hogy Szívós Márton és Hosnyánszky Norbert társaságában egy okostelefonos alkalmazással a dobóteljesítményét is tesztelje.

A tavalyi közös edzéshez képest viszont idén sokkal többen lehetnek szemtanúi a nagy találkozásnak, mert a Belvárosi Nagydíj szervezői több tízezer embert várnak az április 28. és május 1. között zajló rendezvénysorozatra, amelyen bárki játszhat az alkalmazással is.

Forrás: MTI