Újabb fotó került elő Katalin hercegnéről, meglepő dolgot tett

Vágólapra másolva!
Katalin hercegné nagyon szomorú az anyák napi fotója okozta felháborodás miatt. Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, több nemzetközi fotóügynökség is visszavonta kiadásából azt a hivatalos fotót, amely vasárnap jelent meg a walesi hercegnéről, mert azt manipulálták. Vilmos herceg felesége ezek után elnézést kért, mint mondta, amatőr fotósként szokott kísérletezni a képek szerkesztésével. A királyi család egyik fényképésze nagyon szomorúnak nevezte az esetet, úgy fogalmazott, ő csak egy boldog családot látott a képen. Katalin hercegnét is nagyon bánthatja a dolog, ugyanis elfordította a fejét, amikor meglátta, fotósok várják a windsori kastély előtt hétfőn.
Vágólapra másolva!

Katalin hercegnét nagyon bántja, hogy ekkora felháborodást okozott az általa szerkesztett családi fotó, amit több nemzetközi fotóügynökség is visszavont kiadásából. 

Arthur Edwards fotós nagyon szomorúnak nevezte az esetet. Ő a királyi családról készít képeket egy brit napilapnak, és ezen a fotón, mint mondta, nem látott mást, mint egy boldog családot, és nem gondolja, hogy a szerkesztésből botrányt kellett volna csinálni. 

 

Katalin hercegné állítólag háromszor módosította a képet, mielőtt vasárnap megjelent, egyszerűen egy tökéletes képet szeretett volna kiadni a kezéből. A The Sun legutóbbi, róla szóló cikkében megjelent egy fotó, amin látszik, hogy 

hétfőn, amikor férjével együtt elhagyták a windsori kastélyt.

image

A fotós szerint Katalin hercegnét is nagyon bánthatja a dolog, ugyanis elfordította a fejét, amikor meglátta, fotósok várják a windsori kastély előtt hétfőn.