Motorcsónak gázolt halálra egy 15 éves hírességet Floridában

Vágólapra másolva!
Körözést adtak ki az ellen a férfi ellen, aki motorcsónakjával elgázolt egy 15 éves lányt Floridában.
Vágólapra másolva!

A gázolás a Nixon Beach közelében történt. A fiatal lány vízisíelt, amikor elütötte a motorcsónak. Az egyik elsősegélynyújtó rádióadáson keresztül jelentette, hogy 

 a lány rengeteg vért veszített, csupa vér volt körülötte a víz.

A motorcsónakos férfi elmenekült a helyszínről. A rendőrség 20 ezer dollár (több mint 7 millió forint) nyomravezetői díjat ajánlott fel. A lány szombaton több fiatallal együtt ünnepelte egyik barátjuk születésnapját egy hajón - írja a Fox News.

A 15 éves fiatal profi balerina volt, több mint 100 előadáson lépett már fel. 

A Miami City Ballet táncosa a "Diótörő" című darab főszereplője volt. Az iskola gyászközleményében többek között azt írta a lányról, hogy csodálatos tehetségű táncos volt, a beszéd- és vitacsapat, valamint a Zsidó Diákszövetség tagja volt, nyitott, pozitív, barátságos személyisége miatt mindenki szerette.

 A New York Post szerint a lány temetését hétfőn tartották a Temple Beth Shalom zsinagógában, ahol a család és a barátok végső búcsút vettek tőle.

Tavaly a Fülöp-szigeteken történt hasonló tragédia. Motorcsónakversenyt rendeztek, mikor az egyik versenyző elvesztette az irányítást a csónakja felett, majd a szárazföldön halálra gázolt egy homokban játszó gyereket.