Megmutatta a fenekét egy betörő, amikor átesett egy kerítésen

Vágólapra másolva!
Egy autókat akart lopni, azonban ez hegyes vaskerítés feladta neki leckét. Miközben át akart mászni a kapunk a nadrágja beakadt, majd teljesen lecsúszott róla, ezért az egyik térfigyelő kamera nem az autó lopást vette fel, hanem a nő pucér fenekét, miközben az egy kerítsen lógva próbál kiszabadulni a kapu fogságából.
Vágólapra másolva!

Május 7-én a chilei Maipúan egy nő elhatározta, hogy autókat fog lopni. Ezért azt tervezte, hogy bemászik egy magas kerítéssel körbe zárt udvarba, ahol rengeteg autó állt, amiket el fog lopni.

Azonban a nőt a hatalmas vaskerítés állította meg a lopásban, ugyanis a tetején levő hegyes darabokba beleakadt a nadrágja, ami ezért teljesen lecsúszott róla.

Ekkor a nő megpróbált kiszabadulni, ezért lerúgta magáról a cipőjét, majd teljesen kibújt a nadrágjából, miközben az udvarban lévő térfigyelő kamera felvette a pucér fenekét, mivel kiderült, hogy nem volt rajta semmilyen fehérnemű.

 Végül úgy döntött, hogy leugrik a kapuról, így viszont a nadrágját teljesen elvesztette.

Azért, hogy ne maradjon pucéran, a nő a pulóvere ujját levágta és abból készített magának ideiglenes nadrágot. 

Ezután benézett az udvarban álló autókba, de végül nem nyúlt hozzájuk, elmenekült a helyszínről.

Kiderült, hogy a nő egy betörőkből álló csoport tagja, akik több mint 35 betörésért és autólopásért felelősek. - írja a DailyStar.

image

Néhány éve egy sanghaji üzletet akart kirabolni két férfi, azonban mikor az álruhába öltözött betörők egy téglával be akarták törni az üzlet ablakát egy váratlan baleset történt. A tervek szerint a bejárati üvegajtóban landolt volna a tégla, a betörő azonban célt tévesztett, és nagyjából 2 méterről a téglával fejen találta társát, aki azonnal összeesett. A béna betörő ezek után ijedtében elvonszolta a tetthelyről az eszméletlen barátját. 

Érden egy férfi kétszer tört be egy házba, de másodjára lebukott, mivel elaludt a kanapén. Amit talált, whiskyt és pálinkát, azt megitta, a nappaliban lefeküdt a kanapéra, bekapcsolta a tévét és elaludt. A ház tulajdonosa találta meg, aki hívta a rendőröket. Az ellopott tárgyak egy részét megtalálták a férfinál. Augusztus 14-én egy másik házba is betört, ott különböző szerszámgépeket pakolt össze, hogy ellopja, majd eladja azokat. A házban volt riasztó, aminek jelzésére az egyik vagyonvédelmi cég járőre kiment a helyszínre. Elfogta és feltartotta, amíg a rendőrök oda nem értek. A betörőt ekkor őrizetbe vették.