Proseccot és steaket lopott egy boltból egy brit férfi, börtönbe megy

betörő,Marks,and,Spencer,Egyesült,Királyság,börtön
Fotó: Daily Mail
Vágólapra másolva!
Betört egy Marks & Spencer üzletbe egy 44 éves férfi Londonban, proseccot és steaket lopott. A 44 éves David Hanson bűncselekményének ügyében magánvád eljárást indítottak, miután a rendőrség megtagadta a nyomozást. A férfi harminchárom betörést vallott be.
Vágólapra másolva!

Betört egy Marks & Spencer üzletbe, majd több mint 200 kg steak húst és 20 üveg proseccot lopott el egy férfi Londonban. A 44 éves David Hanson ügyében magánvád eljárást indítottak, az illető börtönbe megy

 - számolt be róla a Daily Mail

Sikerült elkapniuk a férfit, az üzletvezető azonnal hívta a rendőrséget, de ők úgy döntöttek, nem indítanak nyomozást. Egy magánnyomozó cég, amit a Scotland Yard korábbi főnyomozója, David McKelvey alapított, kezdett dolgozni az ügyön. 

A dél-londoni eset az első alkalom, hogy vádat emeltek egy betörő ellen.

Hansont egy év börtönre ítélték összesen öt bűncselekmény miatt. Ezek között négy betörés és egy M&S alkalmazott elleni bántalmazás is szerepelt.

Egy bajai férfit is bolti lopás miatt kaptak el, aztán kiderült, a bíróság nagyon keresi. Nemrég arról írtunk, hogyan lopják meg a tolvajok az önkiszolgáló kasszás boltokat. Egy nő például négyszer próbált meg lopni ugyanabból a termékből Esztergomban, mindig elkapták. Egy kistarcsai tolvajnak sem jött össze a terve egyszer sem, többször elcsípték.