UFO-k miatt riasztották a segélyhívót, a rendőrök sem hittek a szemüknek

UFO
Vágólapra másolva!
Ezzel egy időben egy férfi azt állította: két ismeretlen áll a kertjében.
Vágólapra másolva!

Hihetetlen videófelvételt rögzítettek Los Angelesben, még tavaly áprilisban: a videón, amelyet a Los Angeles-i Rendőrség tett közzé, az látható, amint egy zöld fénygömb száll alacsonyan az égbolton, mielőtt a föld felé kezdene el zuhanni – írja a Bors.

A jelenséget helyi idő szerint 23:50 perckor rögzítette egy testkamera, 

majd még ugyanezen az éjszakán, alig 40 perccel később, egy férfi hívta a 911-es segélyhívót, és azt állította, két ismeretlen lény áll a hátsó kertjében: mindez nem sokkal azután történt, hogy az illető a családjával együtt hasonló objektumot észlelt az égbolton.

A hátsó udvaromban. Istenre esküszöm, ez nem vicc, ez valóságos, és rettegünk!

- bizonygatta a zaklatott férfi, aki szerint a lények rendkívül magasak voltak, jóval két méter fölöttiek lehettek.

Nekünk idegeneknek tűnnek. Nagy szemük van: nagyon nagy szemük van. Nem tudom megmagyarázni. És nagy a szájuk is. Fényes a szemük, és nem emberek. 100 százalékig biztos, hogy nem emberek

- magyarázott tovább a telefonáló, akinek szavait a diszpécser, érthető módon, némileg hitetlenkedve fogadta, ám a testkamerás felvétel után magát a rendőrséget is összezavarta az egész ügy. 

 

Később egy, a nyomozáshoz közel álló forrás úgy nyilatkozott, a bűnüldöző szervek nem kezelték a telefonálást átverésként, és kiterjedt kutatást végeztek a környéken, ám nem sikerült új információhoz hozzájutniuk. 

A felvétel kapcsán megszólalt Lindley Johnson, a NASA bolygóvédelmi tisztje is, aki kijelentette, a testkamera által készített felvételen látható UFO valószínűleg csak egy fényes meteor, és nem egy idegen űrhajó.

A címlapi kép illusztráció.