Nyitrai Zsolt: Nem hibázhatunk június 9-én

Vágólapra másolva!
A miniszterelnök főtanácsadója azt mondta pénteken Nyíradonyban, hogy Magyarország nem küldhet olyan embereket az Európai Parlamentbe, akik háborúpártiak és a magyarországi dollárbaloldal képviselői.
Vágólapra másolva!

Magyarország nem küldhet olyan embereket az Európai Parlamentbe, akik háborúpártiak és a magyarországi dollárbaloldal képviselői, ezért nem hibázhatunk június 9-én

- jelentette ki a miniszterelnök főtanácsadója pénteken a Hajdú-Bihar vármegyei Nyíradonyban, amiről az MTI számolt be.

Nyitrai Zsolt a sajtótájékoztatón elmondta, ebben a helyzetben rendkívül nagy jelentősége és fontossága van egy erős kampánynak, amiben a kormánypártok számítanak a választók véleményére és támogatására.

A tét óriási, június 9-én Magyarország és Európa jövője a tét, az, hogy életünket háborúban vagy békében kell leélnünk

- hangsúlyozta a miniszterelnök főtanácsadója.

Nyitrai,Zsolt,Voks,24,választás
Nyitrai Zsolt, a kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes országgyűlési képviselője az Egert az M3-as autópályával összekötő M25-ös gyorsforgalmi út átadóünnepségén Maklár közelében
Fotó: MTI

Úgy fogalmazott, a háborúpárti erők ellen nagyon sok találkozásra, beszélgetésre és kézfogásra van szükség, céljuk az, hogy kijavítsák a brüsszeli bürokraták által a háború, a migráció és a gender témáiban, valamint a koronavírus kezelésében elkövetett hibákat.


Nyitrai Zsolt arról beszélt, 

a Fidesz-KDNP nagyon komoly képviselőjelölti listát állított fel az EP-választásokra, amin szinte mindegyik társadalmi csoport képviselteti magát.

A kormánypártok minden idők legkomolyabb EP-választási kampányát indították el, több mint 1200 helyen alakítottak ki standokat az országban, több száz választási lakossági fórumot rendeznek, a felkészülési munkát pedig több mint ötvenezer önkéntes segíti.
 

Tasó László, a térség fideszes országgyűlési képviselője a sajtótájékoztatón kiemelte, az Európai Unió ma egészen másról szól, mint Magyarország 2004-es csatlakozásakor, az eredeti értékei, az egykor a háborút ellenző világos és egyértelmű értékszövetség mára teljesen megváltozott.

Abban vagyunk érdekeltek, hogy rávilágítsuk Európa népeinek figyelmét arra, hogy rossz pályán van az Európai Unió, rossz pályán megyünk, rossz pályán futunk és rossz szándékú emberek vezérlik ezt a futamot

- magyarázta a képviselő. Megjegyezte, ha ebben nem lesz változás, akkor a kontinens komoly veszélybe kerülhet.

Nagy változásra lenne szükség Brüsszelben, a békepárti oldalnak erőre kell kapnia, az illegális migrációt kezelni kell, valamint lépéseket szükséges tenni a genderőrület megfékezésére

- mondta Tasó László.