hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFPHamilton a vb éllovasaként sem nyugodtA szingapúri sikere után sem könnyebbült meg, hiszen Rosberg esete is azt mutatja, milyen hamar változhat a helyzet a világbajnokságban. Erőt merít abból, hogy az édesapja mellette van a versenyeken.

Forrás: AFP
A McLaren gyanúsnak találta a Red Bull rádióüzeneteit

Boullier szerint kódoltan küldtek tiltott üzeneteket Ricciardónak Szingapúrban.

Forrás: AFP/Romeo Gacad
A motorfejlesztési tilalom feloldása megosztja a csapatokat

Kiegyenlítettebb erőviszonyokat szeretnének, de nem vállalnának további kiadásokat azok az istállók, amelyek más gyártótól származó erőforrásokat használnak.

Forrás: AFP
Egy tönkrement kábelköteg okozta Rosberg vesztét

Idei második kiesése után a német felszólította a csapatát, hogy még keményebben dolgozzanak az autó megbízhatóságán.

2014. szeptember 23. kedd

13:17Hamilton a vb éllovasaként sem nyugodt

A szingapúri sikere után sem könnyebbült meg, hiszen Rosberg esete is azt mutatja, milyen hamar változhat a helyzet a világbajnokságban. Erőt merít abból, hogy az édesapja mellette van a versenyeken.

2014. szeptember 22. hétfő

15:53A McLaren gyanúsnak találta a Red Bull rádióüzeneteit

Könnyítésekkel, de Szingapúrban életbe lépett a rádiós kommunikációt korlátozó új szabályozás, ami ellen formálisan egyik csapat sem vétett, bár a McLaren szerint a Red Bull üzenetei "furcsák" voltak az éjszakai futamon. A Red Bull előzőleg egyeztetett az FIA-val.

11:25Ricciardo: Alonso Monacóban falnak ütközött volna

Fernando Alonso falnak ütközött volna, ha Monacóban olyan későn fékez, mint azt a Szingapúri Nagydíj rajtja után tette, mondta a futam után Daniel Ricciardo, aki szerint a biztonságosan leaszfaltozott bukóterek előnyhöz juttathatják a hibázó versenyzőket.

2014. szeptember 21. vasárnap

21:05Massa: Úgy vezettem, mint egy nagymama

A Williams brazil versenyzője az értékes 5. helyre váltotta a csapat rizikós taktikáját, de ehhez hímes tojásként kellett bánni a gumikkal. Bottasnak ugyanez nem jött össze: a Szingapúri Nagydíj utolsó körében elfékezte magát, és kiesett a pontszerzők közül.

13:33Hamilton a győzelmével átvette a világbajnoki vezetést

Az utolsó pillanatig akcióval teli Szingapúri Nagydíjról Rosberg egy kábelköteg hibája miatt kiesett, de Hamiltonnak az elmaradhatatlan Safety Car miatt így is nagyot kellett vágtáznia idei hetedik sikeréért. Mögötte a rizikós stratégia ellenére Vettel és Ricciardo ért célba, Bottas az utolsó percben zuhant ki a pontszerzők közül az idény leghosszabb versenyén.

2014. szeptember 20. szombat

18:16Hamilton 33,5 centit vert Rosbergre

Öt kilométer után ennyi volt az előnye a célvonalon, és elismerte: nem számított rá, hogy a Mercedest így meg fogják szorongatni a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén. Az utolsó körét már az elején elrontotta, ezért a pole-ról majdnem lemondott.

14:40Megszorongatták a Mercedest a szingapúri időmérőn

Hamilton végül behúzta a pole-t, de mindössze 7 ezredmásodpercet vert Rosbergre, és kevesebb mint 2 tizedet Ricciardóra. A Ferrari jól kezdett, de a döntőre elfáradt, sőt Räikkönennek egy hajtáshiba miatt meg is kellett állnia, míg Massa hiába vezetett percekkel az izgalmas időmérő vége előtt.

11:39Alonso az időmérő előtt is gyorsabb volt a halvány Mercedeseknél

A Szingapúri Nagydíj szombat koraesti szabadedzésén ismét a Ferrari ásza végzett az élen. Bár Rosberget Ricciardo, Hamiltont pedig Vergne és Vettel is megelőzte, a Mercedes főnöke, Toto Wolff magabiztosan azt állította, a csapatnál minden rendben van.

0:05Készül a káosz a Szingapúri Nagydíjon - esélylatolgatás

A távol-keleti városállamban is a Mercedes maradt az etalon, de a kiszámíthatatlan időjárás, a kétféle gumi közötti szélsőségesen nagy különbség, a várhatóan három bokszkiállás és a Safety Car szinte biztos felbukkanása teljesen összekeverheti a paklit. A Ferrari erősebbnek, a Williams gyengébbnek tűnik a megszokottnál.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés