hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFP/Vincenzo PintoA Ferrari megmentőjéből a csapat kerékkötője lettLuca di Montezemolo 23 év után leköszönt a Ferrari éléről, így a legendás vállalatot mostantól, története során először, nem Enzo Ferrari vagy közvetlen bizalmasa irányítja. Az utóbbi időben kevés dicsőség jutott neki, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy kétszer is felvirágoztatta az F1-es istállót.

Forrás: Force India
A Force India hosszabbított Hülkenberggel

Hétfőn megerősítették, hogy 2015-ben is náluk folytatja a pályafutását. Pérez jövőjéről még nincs hír.

Forrás: Kiss Pál Tamás
Kiss Pál Tamás 2. lett a bajnokságban

Estorilban egy győzelemmel és egy 4. hellyel zárta az AutoGP szezonját, ez simán elég volt az összetett dobogójának középső fokához.

2014. október 21. kedd

11:38Räikkönen pszichésen nem bírja Alonso mellett

Massa szerint, aki korábban mindkettejük oldalán versenyzett, a spanyol annyira erős, hogy mentálisan felőrli a csapattársát. A Ferrari úgy látja, Räikkönen fejlődik.

2014. október 20. hétfő

11:34A Force India hosszabbított Hülkenberggel

Hétfőn megerősítették, hogy a német versenyző 2015-ben is náluk folytatja a pályafutását. Pérez jövőjéről még nincs hír.

9:38Kiss Pál Tamás 2. lett a bajnokságban

Estorilban egy győzelemmel és egy 4. hellyel zárta az AutoGP szezonját, ez simán elég volt az összetett dobogójának középső fokához.

2014. október 19. vasárnap

13:04Kerékforgatók: A Ferrari megmentőjéből a csapat kerékkötője lett

Luca di Montezemolo 23 év után leköszönt a Ferrari éléről, így a legendás vállalatot mostantól, története során először, nem Enzo Ferrari vagy közvetlen bizalmasa irányítja. Az utóbbi időben kevés dicsőség jutott neki, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy kétszer is felvirágoztatta az F1-es istállót.

2014. október 18. szombat

14:57Las Vegas is F1-es nagydíjat rendezhet

Legalábbis Bernie Ecclestone ezt állítja, mások szerint viszont megtévesztésről van szó.

2014. október 17. péntek

18:01Alonso nem bomlaszt, hanem motiválja a csapatát

Rob Smedley, aki a Ferrarinál Massa versenymérnöke volt, a sporttörténet legtehetségesebb pilótái közé sorolja a spanyolt, ezért meglepődött, hogy a csapata elengedte. Nem valószínű, hogy Alonso szabadságot venne ki, vagy Le Mans-ba tenne egy kitérőt.

11:17Räikkönen: Nem veszett ki belőlem a szenvedély

Utalt rá, hogy akár 2016-ig is maradhat a Ferrarinál, mert a szerződése még 1+1 évig érvényes. A Forma-1-gyel járó felhajtás továbbra sincs ínyére, de Vettellel jól ki fog jönni.

2014. október 16. csütörtök

15:53Az esőgumik módosítását kérik a versenyzők

Vettel szerint a pilóták a zuhogó esőben is inkább az intermediate abroncsokat használják, ami növeli a Bianchiéhoz hasonló balesetek kockázatát. A Pirelli azt ígéri, megvizsgálják a lehetőségeket.

12:34Montezemolo: Alonso elhagyja a Ferrarit

A Ferrari leköszönő elnöke tényként beszélt arról, hogy a spanyol jövőre már nem a maranellói csapatot fogja erősíteni. Alonsónak környezetváltozásra van szüksége az évekig tartó küszködés után.

2014. október 15. szerda

17:46Kényszerpálya, avagy a Tilkedromok rémuralma - Szocsi Görbe Tükör

A Jules Bianchi balesetének nyomasztó árnyékában megrendezett Orosz Nagydíj Nico Rosberg valószerűtlen menetelésével újabb ütőkártyát adott azok kezébe, akik szerint Hermann Tilke egy kaptafára készülő, valódi versenyzésre alkalmatlan pályákkal fertőzi meg a Forma-1-et. A kritika részben jogos, pedig a küzdelmet ellaposító tényezők közül csak kevés köthető közvetlenül hozzá.

15:09Vettel: Hülyeség a motorszabály

A világbajnoki címvédő arra készül, hogy kihagyja az austini időmérő edzést, mert nem látja értelmét, hogy új motorral körözzön, miután büntetés miatt egyébként is a bokszutcából kell majd rajtolnia. A Ferrari szerint az erőforrások fejlesztése elvi, és nem anyagi kérdés.

11:01Marussia: Nem igaz, hogy Bianchi nem lassított

A csapatot "sokkolták és feldühítették" azok a sajtóban megjelent elszigetelt tudósítások, amelyek szerint a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi nem lassított le a sárga zászlók alatt, és a rádión is gyorsabb vezetésre kérték.

2014. október 14. kedd

22:19Mateschitz megvétózta Vettel korai távozását

Az idén már nem tesztelhet új csapatánál Sebastian Vettel, aki kénytelen lesz kihagyni a szezonzáró utáni tesztet, de ettől függetlenül novemberben elkezdhet dolgozni új munkaadójánál. A távozása mégis a Toro Rossónál tarthatja Jean-Eric Vergne-t. 

16:2792 G-s erőhatás érhette Bianchi fejét

Az idén bevezetett, a versenyző fülhallgatójában elhelyezett szenzorok szerint 92 g-vel lassulhatott Jules Bianchi feje, amikor a Japán Nagydíjon egy munkagépnek csapódott, és körülbelül 5 méter alatt megállt az autójával.

12:53125 milliárddal alapozta meg F1-es vb-címét a Mercedes

Korábbi költségvetését 17 százalékkal megemelve, összesen 325 millió angol fontot, azaz átszámítva 125 milliárd forintot költöttek tavalyi szereplésükre a Mercedes Forma-1-es vállalatai. A bajnokcsapat minden alkalmazottja legalább 3,8 millió forintos bónuszt kap.

10:39Már az is csoda, hogy Bianchi él

Az édesapja minden telefonhívás alkalmával felkészül a halálhírére. A szerencsétlenül járt francia versenyző állapota hol javul, hol romlik, a családja ezért már megérti, hogy Michael Schumacher balesete után miért titkolóztak. Philippe Bianchi hosszasan beszélt arról, hogy mit élnek át.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés