hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFP Mégis a Brembo hátsó fékjeit használta a MercedesKiderült, hogy Lewis Hamilton csak az első fékjeit cserélte le a Carbone Industrie termékeire, hátul - Nico Rosberghez hasonlóan - a Brembo féktárcsáit használta a Német Nagydíjon. Az olasz gyártó nem aggódik, hiszen egyszeri meghibásodásról volt szó.

Forrás: Ferrari
A Ferrari továbbra is hisz Räikkönenben

Mattiacci a finn gyengélkedése ellenére is úgy gondolja, hogy ő az ideális versenyző a csapat számára.

Forrás: AFP/Thomas Kienzle
Óvást fontolgattak a Mercedes ellen

A Ferrarinál és a Red Bullnál csodálkoztak, hogy az FIA engedélyezte a fékek más márkájúra való cseréjét a Mercedes számára.

2014. július 22. kedd

15:52A Renault átveheti a Mercedes trükkös motorelrendezését

Rémi Taffin szerint a franciák 2015-ös motorja nem fog radikálisan különbözni az ideitől, de megfontolják a turbina és a kompresszor szétválasztását. Christian Horner szerint pozitív irányba változott a Renault és a Red Bull kapcsolata.

12:16Mégis a Brembo hátsó fékjeit használta a Mercedes

Kiderült, hogy Lewis Hamilton csak az első fékjeit cserélte le a Carbone Industrie termékeire, hátul - Nico Rosberghez hasonlóan - a Brembo féktárcsáit használta a Német Nagydíjon. Az olasz gyártó nem aggódik, hiszen egyszeri meghibásodásról volt szó.

2014. július 21. hétfő

16:11Räikkönen egyre jobban érzi magát a Ferrariban

Sajnálja, hogy rosszul alakult a hockenheimi versenye, mert az autója végre közelebb áll az ízléséhez.

11:32Óvást fontolgattak a Mercedes ellen

A Ferrarinál és a Red Bullnál csodálkoztak, hogy az FIA engedélyezte a fékek más márkájúra való cseréjét a Mercedes számára a parc fermében. Christian Horner szerint tisztázni kell a szabályokat, a Brembo utánajár a problémának.

2014. július 20. vasárnap

20:49Alonso: Ricciardo hihetetlen

A Ferrari ásza az egekig magasztalta az ausztrál versenyzőt a Német Nagydíjon vívott kiélezett párharcuk után.

13:31Rosberg simán nyert, Hamilton feljött harmadiknak a hockenheimi parádén

A Német Nagydíj az eső nélkül is újabb izgalmas verseny volt tele előzéssel és incidenssel. Rosberg az élről indulva simán nyert, Hamiltonnak viszont meg kellett küzdenie a dobogóért, és az ismét remeklő Bottast végül sokkal frissebb gumikon sem tudta megelőzni. Mögöttük Vettel és Alonso ért célba, az utóbbi alig 1 tizedmásodperccel Ricciardo előtt.

2014. július 19. szombat

19:18Lehet, hogy Hamiltonnak a bokszból kell rajtolnia

A Mercedes a verseny előtt féket akar cserélni az autójában, és ha nem tudják meggyőzni az FIA-t arról, hogy ezt biztonsági alapon teszik, megsértik vele a parc fermé szabályokat. Hamilton gyakran váltogat a Brembo és a Carbone Industrie fékek között.

13:41Hamilton fékhibája után simán Rosbergé lett a pole

A Német Nagydíj időmérőjéről Hamilton már az első etapban kiesett, amikor a jobbelső féktárcsa törése miatt kicsúszott, és nagy erővel a gumifalba csapódott. Így Rosberg könnyedén szerezhette meg pole pozíciót a hazai versenyére, bár Bottas 2 tizedmásodpercre megközelítette őt a továbbra is szárnyaló Williamsszel. Räikkönen és Button már a Q2-ben búcsúzott.

10:42Rosberg nagy előnnyel nyert az időmérő előtt

A Német Nagydíj szombat délelőtti szabadedzésén egyedül ő szorította 1:18 alá a köridőt, 6 tizedet verve a 2. helyezett Hamiltonra is - igaz, az élmezőny tagjainak többsége nem teljesített hibátlan kört a szuperlágy gumikon. Räikkönen Ferrarijában elromlott az üzemanyagrendszer.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés