hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFPRosbergnek lazítania kell, ha le akarja győzni HamiltontFrentzen szerint a német azért hibázik, mert görcsösen hajt a sikerért. Hamilton tudja, hogy az utolsó futamon fog eldőlni a küzdelem.

Forrás: AFP
Mégis veszélyben lehet a Caterham indulása

Teljes a káosz a Caterham leafieldi főhadiszállásán, ahol egy csődbiztos megpróbálná visszatartani a csapat versenyautóinak elszállítását az USA Nagydíjra.

Forrás: Force India
A Force India hosszabbított Hülkenberggel

Hétfőn megerősítették, hogy 2015-ben is náluk folytatja a pályafutását. Pérez jövőjéről még nincs hír.

2014. október 22. szerda

11:19Mégis veszélyben lehet a Caterham austini indulása

Teljes a káosz a Caterham leafieldi főhadiszállásán, ahol egy csődbiztos megpróbálná visszatartani a csapat versenyautóinak elszállítását az USA Nagydíjra, mert a csapat több mint 24 millió dolláros tartozást halmozott fel. Bennfentesek szerint ugyanakkor a pénzügyi helyzet nem befolyásolja a Caterham indulását Austinban.

2014. október 21. kedd

15:40Rosbergnek lazítania kell, ha le akarja győzni Hamiltont

Frentzen szerint a német azért hibázik, mert görcsösen hajt a sikerért. Hamilton tudja, hogy az utolsó futamon fog eldőlni a küzdelem.

11:38Räikkönen pszichésen nem bírja Alonso mellett

Massa szerint, aki korábban mindkettejük oldalán versenyzett, a spanyol annyira erős, hogy mentálisan felőrli a csapattársát. A Ferrari úgy látja, Räikkönen fejlődik.

2014. október 20. hétfő

11:34A Force India hosszabbított Hülkenberggel

Hétfőn megerősítették, hogy a német versenyző 2015-ben is náluk folytatja a pályafutását. Pérez jövőjéről még nincs hír.

9:38Kiss Pál Tamás 2. lett a bajnokságban

Estorilban egy győzelemmel és egy 4. hellyel zárta az AutoGP szezonját, ez simán elég volt az összetett dobogójának középső fokához.

2014. október 19. vasárnap

13:04Kerékforgatók: A Ferrari megmentőjéből a csapat kerékkötője lett

Luca di Montezemolo 23 év után leköszönt a Ferrari éléről, így a legendás vállalatot mostantól, története során először, nem Enzo Ferrari vagy közvetlen bizalmasa irányítja. Az utóbbi időben kevés dicsőség jutott neki, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy kétszer is felvirágoztatta az F1-es istállót.

2014. október 18. szombat

14:57Las Vegas is F1-es nagydíjat rendezhet

Legalábbis Bernie Ecclestone ezt állítja, mások szerint viszont megtévesztésről van szó.

2014. október 17. péntek

18:01Alonso nem bomlaszt, hanem motiválja a csapatát

Rob Smedley, aki a Ferrarinál Massa versenymérnöke volt, a sporttörténet legtehetségesebb pilótái közé sorolja a spanyolt, ezért meglepődött, hogy a csapata elengedte. Nem valószínű, hogy Alonso szabadságot venne ki, vagy Le Mans-ba tenne egy kitérőt.

11:17Räikkönen: Nem veszett ki belőlem a szenvedély

Utalt rá, hogy akár 2016-ig is maradhat a Ferrarinál, mert a szerződése még 1+1 évig érvényes. A Forma-1-gyel járó felhajtás továbbra sincs ínyére, de Vettellel jól ki fog jönni.

2014. október 16. csütörtök

15:53Az esőgumik módosítását kérik a versenyzők

Vettel szerint a pilóták a zuhogó esőben is inkább az intermediate abroncsokat használják, ami növeli a Bianchiéhoz hasonló balesetek kockázatát. A Pirelli azt ígéri, megvizsgálják a lehetőségeket.

12:34Montezemolo: Alonso elhagyja a Ferrarit

A Ferrari leköszönő elnöke tényként beszélt arról, hogy a spanyol jövőre már nem a maranellói csapatot fogja erősíteni. Alonsónak környezetváltozásra van szüksége az évekig tartó küszködés után.

2014. október 15. szerda

17:46Kényszerpálya, avagy a Tilkedromok rémuralma - Szocsi Görbe Tükör

A Jules Bianchi balesetének nyomasztó árnyékában megrendezett Orosz Nagydíj Nico Rosberg valószerűtlen menetelésével újabb ütőkártyát adott azok kezébe, akik szerint Hermann Tilke egy kaptafára készülő, valódi versenyzésre alkalmatlan pályákkal fertőzi meg a Forma-1-et. A kritika részben jogos, pedig a küzdelmet ellaposító tényezők közül csak kevés köthető közvetlenül hozzá.

15:09Vettel: Hülyeség a motorszabály

A világbajnoki címvédő arra készül, hogy kihagyja az austini időmérő edzést, mert nem látja értelmét, hogy új motorral körözzön, miután büntetés miatt egyébként is a bokszutcából kell majd rajtolnia. A Ferrari szerint az erőforrások fejlesztése elvi, és nem anyagi kérdés.

11:01Marussia: Nem igaz, hogy Bianchi nem lassított

A csapatot "sokkolták és feldühítették" azok a sajtóban megjelent elszigetelt tudósítások, amelyek szerint a Japán Nagydíjon súlyos balesetet szenvedett Jules Bianchi nem lassított le a sárga zászlók alatt, és a rádión is gyorsabb vezetésre kérték.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés