hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: WilliamsA Williams is bízik a Ferrari legyőzésébenBár Alonso szerint a maranellói istálló vissza fogja szerezni tőlük a konstruktőri 3. helyet, a Williams Japánban új aerodinamikai fejlesztéseket kap, ráadásul Rob Smedley szerint a gumik menedzselésén is eligazodtak végre.

Forrás: AFP
A Ferrarinak és a Mercedesnek kedveznek a 2015-ös orrok

Az FIA már a nyáron változtatott az F1-es autók elejére vonatkozó szabályokon.

Forrás: Farkas Péter (Origo)
Button az idén már nem vár dobogót a McLarentől

A szuzukai pálya kihozhatja a McLaren idei gyengeségeit, különösen a hirtelen irányváltások terén.

2014. szeptember 30. kedd

18:08A Ferrarinak és a Mercedesnek kedveznek a 2015-ös orrok

Az FIA már a nyáron változtatott az F1-es autók elejére vonatkozó szabályokon, és a szélcsatornában azóta végzett tesztekből kiderült, hogy ez az idén hosszú, keskeny orrokat tervező csapatoknak a vártnál nagyobb hátrányt jelent.

13:29A Williams is bízik a Ferrari legyőzésében

Bár Alonso szerint a maranellói istálló vissza fogja szerezni tőlük a konstruktőri 3. helyet, a Williams Japánban új aerodinamikai fejlesztéseket kap, ráadásul Rob Smedley szerint a gumik menedzselésén is eligazodtak végre.

2014. szeptember 29. hétfő

14:52Alonso: A Ferrari biztosan legyőzi a Williamst

A spanyol töretlenül hisz abban, hogy a gyengélkedő Ferrari képes lesz az egyre jobb formában lévő Williams előtt végezni. Szerinte a Scuderia legnehezebb versenyei már mögöttük vannak, és a dupla pontos idényzáró is kedvezhet nekik.

14:21Button az idén már nem vár dobogót a McLarentől

A szuzukai pálya kihozhatja a McLaren idei gyengeségeit, figyelmeztetett Jenson Button, aki szerint az autójuk javult az idei szezon során, de így sem valószínű, hogy 2014-ben még dobogóra tudnak állni. A brit pilóta Brazíliában jobb esélyekre számít.

14:02Három F1-es csapat is végveszélybe került

A Caterhamnél és a Marussiánál azt állítják, megmaradnak, de a Sauber jövőjét már nemcsak a sajtó, hanem a potenciális befektetők is megkérdőjelezik.

2014. szeptember 28. vasárnap

13:50Kerékforgatók: A Főnök, aki égett Schumacher mellett

A korával már a bemutatkozása előtt (nem feltétlenül pozitív) szenzációt keltő Max Verstappen édesapja, Jos kalandos pályát futott be a Forma-1-ben. A Minardival majdnem futamot nyert, a Benettonnál viszont esélye sem volt később hét vb-címet nyerő csapattársa ellen, és egyszer szó szerint is leégett.

2014. szeptember 26. péntek

20:24Rejtélyes szennyeződés okozta Rosberg szingapúri hibáját

A Mercedes utólagos vizsgálata kiderítette, hogy "idegen anyag", konkrétan a verseny előtt a szervizeléshez használt folyadék szennyezte be az autója kormányoszlopát, ettől alakult ki rövidzárlat a kábelkötegben.

17:03Korai megítélni, jót tett-e a Ferrarinak az átszervezés

Marco Mattiacci szerint csak a jövőben fog kiderülni, hogy megérte-e lecserélni szinte az egész vezetőséget. Räikkönen szerint szükség volt a változásokra.

14:11Fizikailag is megerőltetőbbé tennék a Forma-1-et

A csapatok szerint a Forma-1 népszerűsége azért is csökkent az utóbbi években, mert a mai autókat sokkal könnyebb vezetni, mint a korábbiakat. A versenyzők többsége is szívesen fogadná a változásokat.

2014. szeptember 25. csütörtök

17:09Ecclestone a csapatokra fogja a magas jegyárakat

Szerinte is lehetne olcsóbban adni a nagydíjakra szóló belépőket, ehhez azonban az kellene, hogy az istállók beérjék kevesebb pénzzel is.

12:15Rémült arcok Button mellett - videó

A McLaren lassítva mutatja meg az utasok arcát, ahogy egy utcai 650s-sel Jenson Button megautóztatja őket. Rémület, megdöbbenés és kifröccsenő víz a jobbegyben: jópofa videó. 

2014. szeptember 24. szerda

21:40Szól a rádió, de a Forma-1-ben minek? - Szingapúri Görbe Tükör

Az rendben van, hogy a pilótának ne a bokszból mondják meg, hol kell fékeznie, de ha jobban belegondolunk, az autóval kapcsolatos rádióüzenetek betiltása paradox módon még távolabb lökné a sportot a mitikus "tiszta" versenyzés ideájától. Ez nem feltétlenül baj, a hangos fanfárral üdvözölt módosítás hatásait azonban érdemes lenne alaposabban mérlegelni.

16:26A Red Bull Sennához hasonlítgatja Verstappent

Akár jövő nyárig is várnia kell a Red Bullnak, hogy a Renault erőforrása versenyképessé váljon, de az osztrák csapat tanácsadója, Dr. Helmut Marko úgy véli, jövőre hatékonyabban működhetnek, mert a két cég szorosabban együtt fog dolgozni.

14:26Button: Maradok a McLarennél

A 2009-es világbajnok Szingapúrban azt nyilatkozta, hogy úgy tűnik, 2015-re is a McLarennél marad. Eric Boullier, a wokingi csapat vezetője szerint "többé-kevésbé" döntöttek a jövő évi felállásukról. A McLaren nem áll le az idei autója fejlesztésével, és még a csapat átszervezése sem fejeződött még be.

11:26Alonsót már a Lotus is csábítgatja?

Már nemcsak a jövőre újjáalakuló McLaren-Hondával, hanem meglepetésre az idén szenvedő Lotusszal is hírbe hozzák a kétszeres világbajnokot. Nyilvánosan még nem célzott arra, hogy elhagyná a Ferrarit, de a paddock bennfentesei szerint több jel is erre utal.

2014. szeptember 23. kedd

13:17Hamilton a vb éllovasaként sem nyugodt

A szingapúri sikere után sem könnyebbült meg, hiszen Rosberg esete is azt mutatja, milyen hamar változhat a helyzet a világbajnokságban. Erőt merít abból, hogy az édesapja mellette van a versenyeken.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés