hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: DaimlerMegszorongatták a Mercedest a szingapúri időmérőnHamilton végül behúzta a pole-t, de mindössze 7 ezredmásodpercet vert Rosbergre, és kevesebb mint 2 tizedet Ricciardóra. A Ferrari jól kezdett, de a döntőre elfáradt, sőt Räikkönennek egy hajtáshiba miatt meg is kellett állnia, míg Massa hiába vezetett percekkel az izgalmas időmérő vége előtt.

Forrás: AFP
Alonso lát esélyt a dobogóra egy jó stratégiával

Bár Szingapúrban sem végzett a szokásosnál előrébb az időmérőn, ezúttal elégedett volt az edzésével. Räikkönent motorhiba hátráltatta.

Forrás: Daimler
Hamilton 33,5 centit vert Rosbergre

Öt kilométer után ennyi volt az előnye a célvonalon, és elismerte: nem számított rá, hogy a Mercedest így meg fogják szorongatni az időmérőn.

Forrás: Ferrari
Készül a káosz a Szingapúri Nagydíjon

A Mercedes maradt az etalon, de a kiszámíthatatlan időjárás, a kétféle gumi közötti nagy különbség, a várhatóan három bokszkiállás és a Safety Car szinte biztos felbukkanása teljesen összekeverheti a paklit.

2014. szeptember 20. szombat

18:16Hamilton 33,5 centit vert Rosbergre

Öt kilométer után ennyi volt az előnye a célvonalon, és elismerte: nem számított rá, hogy a Mercedest így meg fogják szorongatni a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén. Az utolsó körét már az elején elrontotta, ezért a pole-ról majdnem lemondott.

14:40Megszorongatták a Mercedest a szingapúri időmérőn

Hamilton végül behúzta a pole-t, de mindössze 7 ezredmásodpercet vert Rosbergre, és kevesebb mint 2 tizedet Ricciardóra. A Ferrari jól kezdett, de a döntőre elfáradt, sőt Räikkönennek egy hajtáshiba miatt meg is kellett állnia, míg Massa hiába vezetett percekkel az izgalmas időmérő vége előtt.

11:39Alonso az időmérő előtt is gyorsabb volt a halvány Mercedeseknél

A Szingapúri Nagydíj szombat koraesti szabadedzésén ismét a Ferrari ásza végzett az élen. Bár Rosberget Ricciardo, Hamiltont pedig Vergne és Vettel is megelőzte, a Mercedes főnöke, Toto Wolff magabiztosan azt állította, a csapatnál minden rendben van.

0:05Készül a káosz a Szingapúri Nagydíjon - esélylatolgatás

A távol-keleti városállamban is a Mercedes maradt az etalon, de a kiszámíthatatlan időjárás, a kétféle gumi közötti szélsőségesen nagy különbség, a várhatóan három bokszkiállás és a Safety Car szinte biztos felbukkanása teljesen összekeverheti a paklit. A Ferrari erősebbnek, a Williams gyengébbnek tűnik a megszokottnál.

2014. szeptember 19. péntek

15:14Hamilton nyert, Maldonado a falnak csapta a Lotust

A Szingapúri Nagydíj péntek esti szabadedzésén a Mercedes diktálta a tempót, bár Rosberg nem tudta befejezni a leggyorsabb körét Maldonado újabb balesete miatt. Alonso ismét gyors volt a Ferrarival, Vettel viszont csak az edzés végén, pár percre tudott a pályára hajtani.

12:55Enyhítettek a rádiózási tilalmon

Az FIA a versenyzők és csapatok nyomására úgy döntött, 2015-re halasztja a tervezett rádiózási szigorítás jelentős részét. Vezetéstechnikai tanácsokat azonban már a hétvégi Szingapúri Nagydíjtól sem szabad adni.

11:39Alonso megelőzte a Mercedeseket Szingapúrban

A Ferrari versenyzője nyerte a pénteki első szabadedzést, több mint egy tizedmásodpercet verve Hamiltonra, aki csak századokkal előzte meg Rosberget. Vettel az új kasztnival a 4. helyen végzett, de az utolsó pillanatban elromlott a motorja.

2014. szeptember 18. csütörtök

16:26Biztonsági okokból enyhíthetnek a rádiózási szabályokon

Felipe Massa szerint akár nagy balesetekhez is vezethet az új előírás, és azt sem tartja jónak, hogy a szezon közben került sor a tilalomra. A csütörtöki megbeszélés után az FIA enyhíthet a korlátozáson.

12:48Izzasztó éjszaka - Szingapúri Nagydíj előzetes

Zsinórban hat európai verseny után a mezőny Szingapúr felé veszi az irányt, ahol az idény egyik legkeményebb és leghosszabb versenye vár rájuk a kivilágított utcákon. A lassú pályán a mostanában gyengébbnek mutatkozó csapatoknak is lehet keresnivalójuk, de senki sem tagadja, hogy itt is a Mercedes a favorit.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés