hirdetés
hirdetés
hirdetés
Forrás: AFP
Button nem bánná, ha Alonso lenne a csapattársa

Nem ijedne meg a kihívástól, hiszen korábban is dolgozott már világbajnokok mellett. Magnussent remek csapattársnak tartja.

Forrás: AFP
Visszalépett a menedzsment, a csődbiztos kezében a Caterham

A csődbiztosnak 24 órája van arra, hogy rendezze az istálló ügyeit, a Caterham austini indulása továbbra sem biztosított.

2014. október 24. péntek

21:00A befagyasztott motorok konzerválják a Mercedes fölényét

A Ferrari és a Renault változtatna a szabályokon, hogy behozhassa a lemaradását, a Mercedes viszont makacsul ellenáll. A Forma-1-re jellemző szövevényes politikai játszmában mindenki ködösít, ám a tétnél a dilemma sem kisebb: ha nem oldják fel a fejlesztési tilalmat, a küzdelem egyoldalú marad, ha viszont igen, a költségek valószínűleg újra az egekbe szöknek.

19:38A Caterham felmentést kapott a következő két verseny alól

A csapat valószínűleg nem áll rajthoz Austinban és Interlagosban, de Abu-Dzabiban visszatérhetnek. A csődbiztos addig is új tulajdonost keres az istállónak.

13:34Visszalépett a menedzsment, a csődbiztos kezében a Caterham

A csődbiztosnak 24 órája van arra, hogy rendezze az istálló ügyeit, a Caterham austini indulása továbbra sem biztosított. Tony Fernandes miatt csak a távozó menedzsment okolható a kialakult helyzetért.

2014. október 23. csütörtök

13:52Lezárták a Caterham gyárát, távozhat a menedzsment

Egyre nagyobb a feszültség a Caterhamnél, amelynek gyárát csütörtökön lezárták, a csapat tulajdonosai pedig már a kilépést fontolgatják. Az istállónál kritizálják a beszállítójukhoz kinevezett csődbiztos tevékenységét, de Tony Fernandes ellen is jogi lépéseket terveznek, mivel hivatalosan nem történt meg a június végén bejelentett tulajdonosváltás.

2014. október 22. szerda

15:37Sam Michael a szezon végén távozik a McLarentől

Elhagyja a McLarent a csapat sportigazgatója. Az ausztrál mérnök úgy határozott, húsz év után hazaköltözik családjával a szülőföldjére, és a döntését Ron Dennis "vonakodva elfogadta". A McLaren tagadta, hogy további személycserékre készülnének. 

11:19Mégis veszélyben lehet a Caterham austini indulása

Teljes a káosz a Caterham leafieldi főhadiszállásán, ahol egy csődbiztos megpróbálná visszatartani a csapat versenyautóinak elszállítását az USA Nagydíjra, mert a csapat több mint 24 millió dolláros tartozást halmozott fel. Bennfentesek szerint ugyanakkor a pénzügyi helyzet nem befolyásolja a Caterham indulását Austinban.

2014. október 21. kedd

15:40Rosbergnek lazítania kell, ha le akarja győzni Hamiltont

Frentzen szerint a német azért hibázik, mert görcsösen hajt a sikerért. Hamilton tudja, hogy az utolsó futamon fog eldőlni a küzdelem.

11:38Räikkönen pszichésen nem bírja Alonso mellett

Massa szerint, aki korábban mindkettejük oldalán versenyzett, a spanyol annyira erős, hogy mentálisan felőrli a csapattársát. A Ferrari úgy látja, Räikkönen fejlődik.

2014. október 20. hétfő

11:34A Force India hosszabbított Hülkenberggel

Hétfőn megerősítették, hogy a német versenyző 2015-ben is náluk folytatja a pályafutását. Pérez jövőjéről még nincs hír.

9:38Kiss Pál Tamás 2. lett a bajnokságban

Estorilban egy győzelemmel és egy 4. hellyel zárta az AutoGP szezonját, ez simán elég volt az összetett dobogójának középső fokához.

2014. október 19. vasárnap

13:04Kerékforgatók: A Ferrari megmentőjéből a csapat kerékkötője lett

Luca di Montezemolo 23 év után leköszönt a Ferrari éléről, így a legendás vállalatot mostantól, története során először, nem Enzo Ferrari vagy közvetlen bizalmasa irányítja. Az utóbbi időben kevés dicsőség jutott neki, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy kétszer is felvirágoztatta az F1-es istállót.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés