Nem hiszi el, hogy mit csinálnak a világsztárok a zuhany alatt

Vágólapra másolva!
A világsztárok gyakran avatják be a rajongóikat olyan szokásaikba, amik megdöbbentik őket. Ilyen például az is, amikor valami nem megszokott dolgot csinálnak, miközben zuhanyoznak.
Vágólapra másolva!

Jessica Biel és a fincsi falatok

image

Hollywood szexi színésznője, Jessica Biel meglehetősen zavarba ejtette rajongóit, amikor elárulta, hogy mit szeret és szokott csinálni zuhanyozás közben: falatozni! 

Fel is szólította rajongóit, hogy próbálják ki, abban a reményben, hogy ezzel egy mozgalmat indíthat világszerte.

 Ha ez nem lenne eléggé sokkoló, ehhez még hozzáfűzte, hogy ha nem kell sietnie, akkor a zuhany alatt meg is kávézik. Biel egészen elképesztő módon teljes mértékben meg van győződve arról, hogy a zuhanyzási rituáléja a sikerének legfőbb titka. Magyarázatképpen azért elmondta, hogy ez azért lett a szokása, mert ő a multitasking megrögzött híve. 

Myleene Klass és a meztelen találkozás

Myleene Klass
Fotó: myleeneklass / Instagram

Futótűzként terjedt a világsajtó bulvároldalain Myleene Klass brit énekesnő szexi zuhanyzós felvétele. De a sztárnak van egy még ennél is pikánsabb zuhanyzós története: éppen a tus alatt volt a fürdőszobában, amikor lánya bejött hozzá, mert nem találta a szárazsampont. A 46 éves Klass sietve kiszaladt, hogy segítsen a keresésben, ám eközben összefutott az éppen nála dolgozó egyik építőmunkással, akit a barátja engedett be. Így a szerencsés munkás anyaszült meztelenül láthatta a hírességet, amitől mindketten nagyon kínosan érezték magukat. 

"Gyakorlatilag a lányom szeme láttára botlottunk egymásba a vadidegen kivitelezővel. Teljesen megalázottnak éreztem magam" - mesélte a rádiós és televíziós műsorvezető. Az építőmester azonban kevésbé volt tekintettel a helyzetre, és a Twitteren dicsekedett a kínos esettel.

Madonna és a megkönnyebbülés

Madonna 
Fotó: Instagram

A poplegenda és színésznő, aki a részben Budapesten is forgatott Evita című musicalben Éva Duarte-ként is hatalmasat alakított a szívtipró Antonio Banderas mellett, karrierje kezdete óta híres sokkoló megnyilvánulásairól és provokátor cselekedeteiről. 

Madonna egy másik alkalommal azzal döbbentette meg rajongóit, hogy elárulta, mit szokott csinálni a tusoló alatt - amikor egyébként mosakszik. A sokkoló kitárulkozásra David Letterman amerikai talkshow-műsorvezető show-jában kerített sort, ahol bevallotta, hogy a zuhanyzót gyakran WC-ként is hasznosítja, de azért megnyugtatott mindenkit, hogy csak pisilni szokott itt. 

Amanda Holden és a reggeli felfrissülés

Amanda Holden
Amanda Holden
Fotó: Wikipedia

Amanda Holden angol médiaszemélyiség, színésznő és énekesnő. 2007 óta a Britain's Got Talent című televíziós tehetségkutató műsor zsűritagja. A híresség a Heart Radio egyik reggeli műsorában fedte fel, hogy férjével, Chris Hughes-szal szeretnek a zuhany alatt szeretkezni. 

Forrás: Daily Star