Egy brit bárból kitiltották a kólát, csak alkoholt szolgálnak fel

Anglia, kocsma, illusztráció
Clients visiting Lisemore pub in Glasgow (UK) on October 7 2020. PM Nicola Strugeon announced on the same day new circuit breaker restrictions affecting pubs and restaurants to counter COVID-19 pandemic for two weeks starting Friday night. Photograph by Julien Marsault / Hans Lucas. Des clients du pub Lisemore a Glasgow (RU) le 7 octobre 2020. La PM Nicola Sturgeon a annonce le jour meme de nouvelles restrictions concernant notamment les pubs et restaurants en Ecosse qui prendront effet a partir de vendredi soir. Photographie de Julien Marsault / Hans Lucas. (Photo by Julien Marsault / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP)
Vágólapra másolva!
Egy brit bár tulajdonosa kitiltotta a Coca-Colát a kocsmájából, mivel a helyet kizárólag az alkoholt fogyasztók számára tartja fenn. John Bittles tulajdonos a helyi médiának úgy indokolta döntését, hogy nincs elég helye az alkoholt nem fogyasztó emberek számára.
Vágólapra másolva!

Egy híres belfasti kocsma tulajdonosa megtagadta, hogy egy pohár Coca-Colát szolgáljon fel egy betérő vendégnek, és kijelentette, hogy az ír pub csupán az alkoholt fogyasztókat fogadja.

Az Észak-Írország fővárosának városközpontjában található Bittles bár már régóta ismert az ott felszolgált Guinness sör minőségéről, ezért a kocsmában mindig sok a vendég. Ennek ellenére nagy felháborodást váltott ki, amikor egy fáradt utazó ugrott be egy Coca-Colára, a bár tulajdonosa azonban visszautasította a kiszolgálást.

- próbált védekezni a kocsmáros.

A bárban hasonló okokból egyébként már régóta nem árulják pohárban a Guiness sört, csakis korsóval.

A cikk kiemelt képe illusztráció.