Mark Wahlberg súlyingadozásai

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

Mark Wahlberg sokáig a kiváló fizikumáról volt híres. Kidolgozott izomzata még a reklámszakemberek figyelmét is felkeltette, akik a Calvin Klein-fehérneműk reklámozására kérték fel. Amióta átnyergelt a színészi pályára, szinte nem kapott olyan szerepet, amelyben le ne került volna róla a ruha. A Pride and Glory című film azonban egész mást igényelt tőle: a főszerep kedvéért húsz kilót kellett felszednie.

"Az első két hétben még élveztem, hogy annyit ehetek, amennyi csak belém fér, de aztán kínzóvá vált az egész. Nem egy leányálom, ha az embernek fel kell kelnie éjjel kettőkor, hogy benyomjon két hamburgert, aztán visszfeküdjön aludni, és reggel hétkor ugyanezt eljátssza egy halom palacsintával. Gyakorlatilag még le sem nyeltem az utolsó falatot, és már kezdhettem elölről az étkezést. Ráadásul egy idő után észrevettem, hogy még ettől a mennyiségtől is csak alig-alig hízom. Ez már tényleg idegesítő volt."

Mindezt tehát a Pride and Glory című filmért, amelyben Hugh Jacman partnereként látható. A történet egy olyan családról szól, amelyben generációk óta minden fiú rendőrnek áll. Egy nap azonban egyikük rájön, hogy öccse érintett abban a korrupciós ügyben, amelyet neki kell felderítenie.

Mark Wahlberg hivatalos honlapjahttp://www.markwahlberg.com/

Az ezt követő filmjében, a The Italian Job című krimiben már nem volt szükség a súlyfeleslegre. Az 1969-es produkció újraforgatott változatában Michael Caine egykori szerepében tűnik fel Edward Norton, Charlize Theron és Donald Sutherland mellett. Ebben egy rablóbanda főnökét alakítja, aki forgalmi dugót rendez, hogy könnyebben elmenekülhessen a bűntett helyszínéről.

Mindkét produkció bemutatójára a jövő évben kerül sor.