hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFPAhol minden kanyar élvezetA villanyfényes szingapúri verseny után a hétvégén a régi vágású Szuzukában folytatódik a 2014-es világbajnokság. A lendületes, rendkívül gyors kanyarokkal tűzdelt pályát mindenki a kedvencei közé sorolja, a verseny pedig a kiegyenlített bajnoki küzdelem és a változékony időjárás miatt is különleges izgalmakat ígér.

Forrás: Ferrari
Alonso lelép, ha ezzel segít a Ferrarinak

A spanyol szerint a csapaton múlik, hogy marad-e, de szerencsésnek érzi magát, amiért több lehetőség közül válogathat.

Forrás: Honda
A Honda megmutatta az F1-es motorját

Nyilvánosságra hoztak egy nem túl árulkodó képet a belsőégésű turbómotorról, amelyet már a hibrid rendszerekkel felszerelve tesztelnek a próbapadon.

2014. október 2. csütörtök

13:42Alonso lelép, ha ezzel segít a Ferrarinak

A spanyol szerint a csapaton múlik, hogy a Ferrarinál marad-e, de szerencsésnek érzi magát, amiért több lehetőség közül válogathat. Bianchi készen áll arra, hogy az olaszoknál versenyezzen.

11:57Ahol minden kanyar élvezet - Japán Nagydíj előzetes

A villanyfényes szingapúri verseny után a hétvégén a régi vágású Szuzukában folytatódik a 2014-es világbajnokság. A lendületes, rendkívül gyors kanyarokkal tűzdelt pályát mindenki a kedvencei közé sorolja, a verseny pedig a kiegyenlített bajnoki küzdelem és a változékony időjárás miatt is különleges izgalmakat ígér.

2014. október 1. szerda

17:49Nem száz százalék, hogy Hamilton és Rosberg is marad

Soha ne mondd, hogy soha! - üzeni a csapat főnöke, Toto Wolff a 2015-ös pilótapárossal kapcsolatos találgatásokra reagálva, hangsúlyozva ugyanakkor, hogy a Mercedes szinte biztosan megtartja mindkét versenyzőjét.

14:38Szingapúrban már tetszett Räikkönennek a Ferrari

Kimi Räikkönen az előző, Szingapúri Nagydíjon már elégedett volt az idén számára sok nehézséget okozó Ferrari vezethetőségével, és szerinte csupán a rosszul sikerült időmérő miatt nem szerepelt eredményesebben az éjszakai futamon. Nagyra értékeli a következő, szuzukai pályát.

11:11A Honda megmutatta az F1-es motorját

Nyilvánosságra hoztak egy nem túl árulkodó képet a belsőégésű turbómotorról, amelyet már a hibrid rendszerekkel felszerelve tesztelnek a próbapadon.

2014. szeptember 30. kedd

18:08A Ferrarinak és a Mercedesnek kedveznek a 2015-ös orrok

Az FIA már a nyáron változtatott az F1-es autók elejére vonatkozó szabályokon, és a szélcsatornában azóta végzett tesztekből kiderült, hogy ez az idén hosszú, keskeny orrokat tervező csapatoknak a vártnál nagyobb hátrányt jelent.

13:29A Williams is bízik a Ferrari legyőzésében

Bár Alonso szerint a maranellói istálló vissza fogja szerezni tőlük a konstruktőri 3. helyet, a Williams Japánban új aerodinamikai fejlesztéseket kap, ráadásul Rob Smedley szerint a gumik menedzselésén is eligazodtak végre.

2014. szeptember 29. hétfő

14:52Alonso: A Ferrari biztosan legyőzi a Williamst

A spanyol töretlenül hisz abban, hogy a gyengélkedő Ferrari képes lesz az egyre jobb formában lévő Williams előtt végezni. Szerinte a Scuderia legnehezebb versenyei már mögöttük vannak, és a dupla pontos idényzáró is kedvezhet nekik.

14:21Button az idén már nem vár dobogót a McLarentől

A szuzukai pálya kihozhatja a McLaren idei gyengeségeit, figyelmeztetett Jenson Button, aki szerint az autójuk javult az idei szezon során, de így sem valószínű, hogy 2014-ben még dobogóra tudnak állni. A brit pilóta Brazíliában jobb esélyekre számít.

14:02Három F1-es csapat is végveszélybe került

A Caterhamnél és a Marussiánál azt állítják, megmaradnak, de a Sauber jövőjét már nemcsak a sajtó, hanem a potenciális befektetők is megkérdőjelezik.

2014. szeptember 28. vasárnap

13:50Kerékforgatók: A Főnök, aki égett Schumacher mellett

A korával már a bemutatkozása előtt (nem feltétlenül pozitív) szenzációt keltő Max Verstappen édesapja, Jos kalandos pályát futott be a Forma-1-ben. A Minardival majdnem futamot nyert, a Benettonnál viszont esélye sem volt később hét vb-címet nyerő csapattársa ellen, és egyszer szó szerint is leégett.

2014. szeptember 26. péntek

20:24Rejtélyes szennyeződés okozta Rosberg szingapúri hibáját

A Mercedes utólagos vizsgálata kiderítette, hogy "idegen anyag", konkrétan a verseny előtt a szervizeléshez használt folyadék szennyezte be az autója kormányoszlopát, ettől alakult ki rövidzárlat a kábelkötegben.

17:03Korai megítélni, jót tett-e a Ferrarinak az átszervezés

Marco Mattiacci szerint csak a jövőben fog kiderülni, hogy megérte-e lecserélni szinte az egész vezetőséget. Räikkönen szerint szükség volt a változásokra.

14:11Fizikailag is megerőltetőbbé tennék a Forma-1-et

A csapatok szerint a Forma-1 népszerűsége azért is csökkent az utóbbi években, mert a mai autókat sokkal könnyebb vezetni, mint a korábbiakat. A versenyzők többsége is szívesen fogadná a változásokat.

2014. szeptember 25. csütörtök

17:09Ecclestone a csapatokra fogja a magas jegyárakat

Szerinte is lehetne olcsóbban adni a nagydíjakra szóló belépőket, ehhez azonban az kellene, hogy az istállók beérjék kevesebb pénzzel is.

12:15Rémült arcok Button mellett - videó

A McLaren lassítva mutatja meg az utasok arcát, ahogy egy utcai 650s-sel Jenson Button megautóztatja őket. Rémület, megdöbbenés és kifröccsenő víz a jobbegyben: jópofa videó. 

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés