hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFP/Jim WatsonHamilton nyerte az edzést, de váltóhibával küzdöttAz USA Nagydíj második szabadedzésén mindössze 3 ezredmásodperc választotta el a két Mercedest, de a csapat mindkét autójában rakoncátlankodott a sebességváltó, sőt Hamiltonnak egy hidraulikai hiba miatt félbe is kellett szakítania az edzést. A 3. helyezett Alonso már egy teljes másodperccel lemaradt.

Forrás: AFP
Három Mercedes a rajtrácson? Más sem lenne a dobogón

A kis csapatok kiesésére ez a kézenfekvő megoldás, a szereplők azonban figyelmeztetnek rá, hogy a jelenleginél is egyoldalúbbá tenné a küzdelmet.

Forrás: AFP
Már megint Amerikában fogy el a mezőny - előzetes

A Forma-1 megfogyatkozott mezőnnyel érkezik meg Amerikába, ennek ellenére mindenki izgatottan várja az austini hétvégét.

2014. október 31. péntek

19:46Hamilton nyerte az edzést, de váltóhibával küzdött

Az USA Nagydíj második szabadedzésén mindössze 3 ezredmásodperc választotta el a két Mercedest, de a csapat mindkét autójában rakoncátlankodott a sebességváltó, sőt Hamiltonnak egy hidraulikai hiba miatt félbe is kellett szakítania az edzést. A 3. helyezett Alonso már egy teljes másodperccel lemaradt.

18:07Három Mercedes a rajtrácson? Más sem lenne a dobogón

A kis csapatok kiesésére ez a kézenfekvő megoldás, a szereplők azonban figyelmeztetnek rá, hogy a jelenleginél is egyoldalúbbá tenné a küzdelmet.

15:43Hamilton és Rosberg vezette a foghíjas mezőnyt

Az USA Nagydíj péntek délelőtti szabadedzésén szokás szerint a két Mercedes volt a leggyorsabb, mögéjük Button zárkózott fel a McLarennel. Csak 18 autó hajtott a kezdetben nedves pályára, Ricciardót korán a garázsba kényszerítette egy ERS-hiba.

11:40Már megint Amerikában fogy el a mezőny - USA Nagydíj előzetes

A Forma-1 megfogyatkozott mezőnnyel érkezik meg Amerikába, ennek ellenére mindenki izgatottan várja az austini hétvégét. A pilóták élvezik a különleges kanyarokból összeállított pályát, a népes közönség pedig idén is bebizonyíthatja, hogy a Forma-1-nek helye van az Egyesült Államokban.

2014. október 30. csütörtök

15:51Bianchi kezelése egyelőre Japánban folytatódik

Továbbra is kritikus, de stabil a francia versenyző állapota, közölte családja csütörtökön. Lényegi változás nem tapasztalható a sérüléseivel kapcsolatban, gyógykezelése továbbra is Japánban folytatódik. A család hálás a közvélemény támogatásáért, és további tájékoztatást ígértek.

15:37Nincs nyomás a Mercedesen, hogy szerződtessék Alonsót

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elmondta, nincs külső nyomás a vállukon azzal kapcsolatban, hogy leigazolják Fernando Alonsót vagy bármilyen más döntést hozzanak. Folytatni szeretnék az együttműködést Lewis Hamiltonnal, de továbbra is csak a szezon után akarnak tárgyalni vele.

12:22Román focistából lett takarító volt a Caterham igazgatója

Miközben a csapat a megszűnés határára került, Colin Kolles másik F1-es érdekeltsége, a 2016-os indulásra készülő Forza Rossa továbbra sem tett le arról, hogy nemsokára a világbajnokság résztvevője legyen. Az anyagi helyzet viszont ott is labilis, ez közrejátszhatott a Caterham csődjében is.

2014. október 29. szerda

18:25Alonso csúnyán sarokba szoríthatta a Ferrarit

Állítólag csak akkor hajlandó távozni, ha busásan kárpótolják. Ehhez semmi kedvük nincs, Vettel leigazolásával azonban három versenyzőjük van két autóra.

15:122015-ös alkatrészek tesztelésére készül a Ferrari

Bár a Williamstől vissza kellene szerezniük a konstruktőri 3. helyet, közben már a következő szezonjukat is meg akarják alapozni.

12:29A Lotus nem tarthatott ki a Renault mellett

Mercedesre váltani túl jó lehetőség volt, hogy kihagyják. Szerintük a német motorszállító előnye jövőre is megmarad, bár a Renault azért le fog dolgozni valamennyit a hátrányából.

2014. október 28. kedd

12:31Egy acélmágnás testvérpár mentheti meg a Marussiát

A brit-indiai vállalkozók komolyan érdeklődnek a megszűnés szélére került istálló felvásárlása iránt. A Force India rendezte a Mercedesszel szembeni tartozását, ezért ők biztosan részt vesznek az USA Nagydíjon.

2014. október 27. hétfő

14:41Így vezet Hamilton sisak nélkül

Igaz, csak a szimulátorban, de akkor is furcsa látvány. Videó arról, ahogy a Mercedes versenyzője bemutatja az USA Nagydíj helyszínét.

11:31Biztosan csak 18 autó indul az USA Nagydíjon

Hétfőn megerősítették, hogy a Caterham után a Marussia ellen is csődeljárás indult, sőt a Sauber és a Force India sincs biztonságban. Az USA Nagydíjon csak 18 autó lesz, de Ecclestone nem tartja súlyos veszteségnek a kis csapatok kiesését. Nemsokára három Red Bull és Ferrari lehet a mezőnyben.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés