hirdetés
hirdetés
hirdetés

Forrás: AFPEgy kemény vizsga a vakáció előtt: a Magyar Nagydíj előzeteseA versenyzők többsége annak ellenére szereti a technikás, kanyargós Hungaroringet, hogy a magyar pálya az idény egyik legkeményebb kihívását állítja eléjük. A trükkös kanyarok mellett az idén meg kell küzdeniük a hőséggel, a vasárnapra ígért eső pedig akár az erősorrendet is felboríthatja.

Forrás: Lotus
Tíz ok, amiért érdemes kimenni a Magyar Nagydíjra

Miért strandolna, ha azt máskor is lehet, és most személyesen járhat utána, hogy igazuk van-e azoknak, akik a turbómotorok hagján fanyalognak? Könnyed programajánlónk.

Forrás: Farkas Péter (Origo)
Alonso: Räikkönennel sem más, mint a többi csapattársammal

A spanyol nem tudja, a csapattársa miért küszködik, de úgy érzi, hatékonyan dolgoznak együtt. Räikkönen hisz a Ferrari feltámadásában.

Forrás: Williams
Massa öt évvel a balesete után is szívesen jön a Hungaroringre

Az őt műtő orvossal máig tartja a kapcsolatot, ellátogatna a kórházba is.

2014. július 24. csütörtök

18:04Massa öt évvel a balesete után is szívesen jön a Hungaroringre

Az őt műtő orvossal máig tartja a kapcsolatot, szívesen ellátogatna a kórházba is. Reméli, hogy a szezon második felében, amikor a Williamsnek fekvő pályák jönnek, végre elkezdhet rendszeresen pontokat szerezni. A hockenheimi rajtbalesetért még mindig Magnussent okolja.

17:18Tíz ok, amiért érdemes kimenni a Magyar Nagydíjra

Miért strandolna, ha azt máskor is lehet, és most személyesen járhat utána, hogy igazuk van-e azoknak, akik a turbómotorok hagján fanyalognak? Könnyed programajánlónk a hétvégére.

17:16Egy kemény vizsga a vakáció előtt - Magyar Nagydíj előzetes

A versenyzők többsége annak ellenére szereti a technikás, kanyargós Hungaroringet, hogy a magyar pálya az idény egyik legkeményebb kihívását állítja eléjük. A trükkös kanyarok mellett az idén meg kell küzdeniük a hőséggel, a vasárnapra ígért eső pedig akár az erősorrendet is felboríthatja.

2014. július 23. szerda

19:00Féken tartott szabályok - Hockenheimi Görbe Tükör

Az FIA a saját szabályértelmezését figurázta ki, amikor engedélyezte a Mercedes fékjeinek cseréjét a Német Nagydíj előtt, és ami még rosszabb, teljesen feleslegesen. Az elmúlt évek egyik legütősebb versenyét érthetetlenül következetlen versenyirányítási döntések árnyékolták be.

16:25Kerékpárbalesetben megsérült a Mercedes F1-es főnöke

Toto Wolff a Mercedes több tagjával együtt vett részt egy csapatépítő kerékpártúrán, amikor elcsúszott előtte a technikai igazgató, Paddy Lowe, ezért félrerántotta a kormányt. A válla, a kulcscsontja, a könyöke és a csuklója is eltört az eséstől.

13:18A Red Bull fél szemmel már a Williamsre is figyel

Horner nagyra tartja a Williams teljesítményét, de nem fél tőlük. Magabiztosan tekint a jövőbe a Red Bull csapatfőnöke.

10:50A Forma-1 2015-ben visszatér Mexikóba

2015-től öt évig újra futamot rendez Mexikó, amellyel együtt a jövő évi versenynaptár húsz fordulósra bővül.

2014. július 22. kedd

15:52A Renault átveheti a Mercedes trükkös motorelrendezését

Rémi Taffin szerint a franciák 2015-ös motorja nem fog radikálisan különbözni az ideitől, de megfontolják a turbina és a kompresszor szétválasztását. Christian Horner szerint pozitív irányba változott a Renault és a Red Bull kapcsolata.

12:16Mégis a Brembo hátsó fékjeit használta a Mercedes

Kiderült, hogy Lewis Hamilton csak az első fékjeit cserélte le a Carbone Industrie termékeire, hátul - Nico Rosberghez hasonlóan - a Brembo féktárcsáit használta a Német Nagydíjon. Az olasz gyártó nem aggódik, hiszen egyszeri meghibásodásról volt szó.

2014. július 21. hétfő

16:11Räikkönen egyre jobban érzi magát a Ferrariban

Sajnálja, hogy rosszul alakult a hockenheimi versenye, mert az autója végre közelebb áll az ízléséhez.

11:32Óvást fontolgattak a Mercedes ellen

A Ferrarinál és a Red Bullnál csodálkoztak, hogy az FIA engedélyezte a fékek más márkájúra való cseréjét a Mercedes számára a parc fermében. Christian Horner szerint tisztázni kell a szabályokat, a Brembo utánajár a problémának.

2014. július 20. vasárnap

20:49Alonso: Ricciardo hihetetlen

A Ferrari ásza az egekig magasztalta az ausztrál versenyzőt a Német Nagydíjon vívott kiélezett párharcuk után.

13:31Rosberg simán nyert, Hamilton feljött harmadiknak a hockenheimi parádén

A Német Nagydíj az eső nélkül is újabb izgalmas verseny volt tele előzéssel és incidenssel. Rosberg az élről indulva simán nyert, Hamiltonnak viszont meg kellett küzdenie a dobogóért, és az ismét remeklő Bottast végül sokkal frissebb gumikon sem tudta megelőzni. Mögöttük Vettel és Alonso ért célba, az utóbbi alig 1 tizedmásodperccel Ricciardo előtt.

A világbajnokság állása
Egyéni bajnokság állása
Versenynaptár
  Ajánlat
  Ajánlat
  Olvasnivaló
  Ajánlat
  Ajánlat
  Ajánlat
  hirdetés
  hirdetés
  hirdetés