A Halálos iramban zeneszerzője írta az F1 himnuszát

F1 - ABU DHABI GRAND PRIX 2017 CAR F1 formula 1 FORMULE 1 FORMULE UN GRAND PRIX Motorsport november NOVEMBRE RACE UNITED WORLD CHAMPIONSHIP
Presentation of the new logo at the podium during the 2017 Formula One World Championship, Abu Dhabi Grand Prix from November 23 to 26 in Yas Marina - Photo Florent Gooden / DPPI
Vágólapra másolva!
A sportág arculatának átalakítása jegyében az új logó után saját indulót kapott a Forma–1. A Liberty kedvcsináló videót is készített az idénynyitó Ausztrál Nagydíjhoz.

Folytatódik a Forma-1 arculati megújulása: a tavaly év végén bemutatott új logó után most egy új indulózenét (ha úgy tetszik, az F1 új himnuszát) prezentálta a Liberty Media. A 3 perces zenemű a filmbetéteiről ismert Brian Tyler alkotása, és hangulatában a mostanában divatos fantázia-kalandfilmeket idézi.

Tavaly az Abu-dzabi GP eredményhirdetésén mutatták be az F1 logóját Forrás: DPPI/Florent Gooden

„Folyamatosan keressük azokat az új csapásokat, amelyek segítségével felfrissíthetjük a show [az F1] kinézetét és érzetét.

az F1 új főcímzenéjének megalkotására" – áll a Liberty sajtóközleményében.

Brian Tyler korábbi munkái közé tartozik a Bosszúállók (Avengers) – Ultron kora és az Iron Man 3. főcímzenéje, valamint a Halálos iramban autós filmek több betétdala. A Liberty a YouTube-on és a legnépszerűbb zeneletöltő platformokon (Amazon, Apple Music) is elérhetővé tette az új főcímzenét.

A Liberty Media közben folytatja az F1-es nagydíjak látványos beharangozó videóinak készítését és terjesztését is. Ezekkel a kisfilmekkel elsősorban a fiatal korosztály figyelmének megragadása a cél, érzelmi kötődés kiváltása révén.

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíj kedvcsináló videója