Hamilton megviccelte Usain Boltot a dobogón

Forma-1, USA Nagydíj, Usain Bolt, Lewis Hamilton, Kimi Räikkönen
AUSTIN, TX - OCTOBER 22: Race winner Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP celebrates on the podium with sprinting legend Usain Bolt and Kimi Raikkonen of Finland and Ferrari during the United States Formula One Grand Prix at Circuit of The Americas on October 22, 2017 in Austin, Texas. Clive Mason/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Bolt volt az USA Nagydíj egyik sztárvendége, és az egyik feladata az interjúk levezénylése volt a dobogón. Arra biztos nem készítették fel, amit a nagyon elemében lévő Hamilton művelt vele, de utána megtanította neki jellegzetes győzelmi mozdulatát.

Az USA Nagydíj egyik legfőbb vendége a nemrég visszavonult sprinter klasszis, Usain Bolt volt, akit több feladatra is felkértek a show érdekében: ő adta meg a jelet a felvezető körre, leintette a futamot a kockás zászlóval, és levezényelte a dobogón az interjúkat.

Arra biztos nem készítették fel, amit ott kapott Kimi Räikkönen interjúvolása közben – a győztes Lewis Hamilton némi hezitálás után megviccelte, és pezsgőt loccsantott a nyakába, amitől a futó meglepetésében, kissé lányos reakcióval elszaladt.

Hidegzuhany pezsgővel Forrás: AFP/2017 Getty Images/Clive Mason

Persze nem vette zokon a tréfát, és

amikor Hamilton kérte, megmutatta neki, hogyan kell kivitelezni saját jellegzetes győzelmi pózát.

Bolt és Hamilton koreográfiája Forrás: AFP/2017 Getty Images/Clive Rose

Ezután Bolt odaajándékozott a Mercedes pilótájának egy pár cipőt. A verseny előtt ő kapott élményt tőle, mivel Hamilton megautóztatta kicsit a célegyenesben. Úgy látszik, a két klasszis hamar megtalálta a közös hangot.