Ricciardo megszerezte Hamilton telefonját, bele is trollkodott

Forma-1, Lewis Hamilton, Mercedes-AMG Petronas, Daniel Ricciardo, Red Bull Racing, Japán Nagydíj, iPhone
SUZUKA, JAPAN - OCTOBER 08: Third place finisher Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing and race winner Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes GP film a video on a phone on the podium during the Formula One Grand Prix of Japan at Suzuka Circuit on October 8, 2017 in Suzuka. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // P-20171008-00970 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Vágólapra másolva!
Több sem kellett a Red Bull mókamesterének, és vicces szelfikkel árasztotta el a Mercedes pilótájának Instagram profilját. A sajtótájékoztatón sem állt le a hülyéskedéssel.

Daniel Ricciardóra mindig lehet számítani, ha humorforrásra van szükség az F1-ben, és az újabb dobogós helye után Japánban sem maradt el a viccelődés a részéről. A versenyt megnyerő Lewis Hamilton nagy hibát követett el, és lezáratlanul odaadta a telefonját Ricciardónak, aki hibátlanul kihasználta a lehetőséget, és megjelent Hamilton egyik közösségi oldalán.

Ricciardo az Instagramra jelentkezett be Hamilton nevében, és mókás szelfiket posztolt, amiket utána a Mercedes is elkérhetett, mert a csapat Twitter-oldalán is megjelent a kancsal és szándékosan bamba fejet vágó közönségkedvenc. Ricciardo és Max Verstappen később is formában maradt, a Sky Sports kamerái előtt és az FIA sajtótájékoztatóján sem tudtak leállni a szórakozással.

Bár a sajtótájékoztató leiratában nem szerepel, Chris Medland, a RACER tudósítója szerint Hamilton azt mondta, még soha sem látott két csapattársat, akik ilyen jól kijöttek egymással. Erre Max Verstappen és Ricciardo máris kontrázott.

– utalt Verstappen arra, hogy Monacóban egy lépcsőházban laknak, mire Hamilton megkérdezte, hogy közös-e a lakásuk. „Sőt, egy ágyban is alszunk!”, aztán jött Ricciardo is: „A csapat úgy áll ehhez a dologhoz, hogy vagy egy új első szárnyat kérünk vagy saját hotelszobát.”

Ricciardo később vízzel kezdte locsolni Verstappent, miközben honfitársaihoz próbált szólni hollandul, előtte viszont Hamilton és Verstappen között is mókás élcelődés zajlott az újságírók kérdései között.

A hátsó egyenesben egyszer csak eszembe jutott, hogy Jézus, a srác mögöttem mennyivel fiatalabb nálam, meg kell mutatnom, hogy ki itt a férfi, és azt, hogy a szívem mélyén még fiatal vagyok, úgyhogy elöl kellett maradnom” – mondta Hamilton.

Verstappen közbe is vágott: „Én meg azt gondoltam, hogy ez a csávó milyen vén már előttem!”

– viccelődött Hamilton. – Nem, élvezem, hogy olyan korszakban élek, amikor ilyen nagyszerű tehetségek bukkannak fel. (Verstappen) még sokáig itt lesz, miután én kiszállok, de addig is próbálok nem sok pole-t és győzelmet meghagyni neki.”

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!