Räikkönen rajong a karaoke-ért, bárt nyit

Forma-1, Kimi Räikkönen, Scuderia Ferrari, Malajziai Nagydíj
Scuderia Ferrari's Finnish driver Kimi Raikkonen walks in the paddock after the qualifying session of the Formula One Malaysian Grand Prix in Sepang on October 1, 2016. / AFP PHOTO / MANAN VATSYAYANA
Vágólapra másolva!
A helyszínt szeretné titokban tartani, de a finn bulvársajtó tudni véli, hol lesz.

Kimi Räikkönenről régóta köztudott, hogy rajong mindenért, amivel száguldozni lehet, van azonban egy másik, valószínűtlenebbnek hangzó hobbija is: a karaoke. Az interneten könnyen lehet találni olyan videókat, amelyeken az látható, amint különféle szórakozóhelyeken énekel, és úgy tűnik, ez a vonzódása új szintre jutott. A finn bulvársajtó szerint ugyanis saját karaoke bárt tervez nyitni Helsinkiben.

A helyszínt szerette volna titokban tartani, de a Seitsemän Päivää című magazin úgy tudja, a tengerparti Katajanokka körzetében lesz, közel ahhoz, ahol a 37 éves F1-es versenyző az egyik jachtját tartja, amikor épp nincs használatban. A kivitelező egy régi épületben április folyamán kezdi meg a 150 négyzetméteres szórakozóhely kialakítását.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!