Vágólapra másolva!
Augusztusban kelhet egybe gyermeke édesanyjával, Minttu Virtanennel.

Másodszor is házasságot köt Kimi Räikkönen, az F1 egyik legnépszerűbb versenyzője. A 2007-es világbajnok sajtóhírek szerint augusztusban járul az oltár elé gyermeke, Robin édesanyjával, Minttu Virtanennel. Az esküvő az olaszországi Sienában, a San Galganói apátságban zajlik majd.

Állítólag annyira szűk körű szertartást terveznek, hogy baráti kapcsolatuk ellenére még Räikkönen csapattársát, Sebastian Vettelt sem hívták meg. A pontos dátum egyelőre nem ismert, de az F1-es nyári szünet augusztus 1-jén hétfőn indul, és a Belga Nagydíj hivatalos programjai csak augusztus 25-én, csütörtökön kezdődnek.

Kimi Räikkönen és Minttu Virtanen Forrás: Picture-Alliance/AFP/Hoch Zwei

Räikkönen 2002-ben ismerkedett meg korábbi feleségével, Jenni Dahlmannal, akit 2004-ben el is vett. Dahlmann, a 2001-es Miss Scandinavia verseny győztese 2013-ig élt az akkor még közismerten kicsapongó életet élő Räikkönennel, majd 2014-ben elváltak egymástól.

Minttu Virtanen 2015. január 28-án adott életet első gyermeküknek, Robinnak, emellett fitneszmodellkedéssel foglalkozik. Räikkönen jelenleg a Ferrari versenyzője, de a szerződése a szezon végén lejár, és egyelőre nem biztos, hogy a csapat megújítja azt.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!