F1-es sztárboksz: Ricciardo megverekedne Hamiltonnal

Forma-1, Daniel Ricciardo, Red Bull Racing, Lewis Hamilton, Mercedes AMG Petronas, Ausztrál Nagydíj
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 17 : Daniel Ricciardo (AUS) of Red Bull TAG-Heuer (R) and Lewis Hamilton (GBR) of Mercedes AMG Petronas (L) have a chat between themselves during driver press conference before the 2016 formula 1 Rolex Australian Grand Prix. Albert Park circuit Melbourne, Australia March 17, 2016. Asanka Brendon Ratnayake / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Red Bull ausztrál pilótája észrevette, hogy a világbajnoki címvédő is ökölvívással gazdagította edzésprogramját, és jótékonysági céllal a ringbe hívta ellenfelét. Kitérő választ kapott.

A sportolóknak, köztük az F1-es pilótáknak lételemük a versengés és a küzdelem, és ez gyakran fő tevékenységük mellett más téren is megmutatkozik. Ezúttal Daniel Ricciardo bizonyította ezt, aki ökölvívással is készül a versenyekre. A Red Bull pilótája februárban észrevette, hogy Lewis Hamilton is hasonló gyakorlatokat épített az edzésprogramjába, és az Instagramon kihívta a világbajnoki címvédőt.

„Úgy tűnik, mostanában nem én vagyok az egyetlen, aki öklözik. Jótékonysági meccs?” – hívta ki Ricciardo brit ellenfelét az Instagramon a #3v44 hashtag használatával.

Ricciardo és Hamilton jól kijön egymással Forrás: Anadolu Agency/2016 Anadolu Agency/Asanka Brendon Ratnayake

A Red Bull versenyzője az Orosz Nagydíj előtt újabb üzenetet intézett Hamiltonhoz az Instagramon. „Próbálom fejleszteni a készségeimet, mielőtt remélhetőleg lesz egy jótékonysági meccs az év végén. Megkérdeztem erről Lewist, bízom abban, hogy meg lehet majd győzni.”

Hamiltont újságírók is megkérdezték erről, de a Mercedes versenyzője egyelőre úgy tűnik, nem áll kötélnek,

és elutasította Ricciardo felkérését. „Meg vagyok elégedve az arcommal, ahogy most kinéz” – idézte a Reuters. „Könnyű megverekedni azzal, akit az ember nem szeret. Kedvelem Danielt, úgyhogy nincs okom megküzdeni vele” – tette hozzá.

Haver, mi az ördögért akarnám ezt kockára tenni?” – mutatott az arcára.

Ricciardo az elmúlt napok során még a tőle megszokottnál is mókásabb kedvében van. Egy héttel ezelőtt Felipe Massa kisfiával, Felipinhóval vett részt házi rendezésű crazy kart versenyen a brazil család monacói teraszán. Az élőben közvetített futamot végül a kis Massa nyerte meg.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!