Vágólapra másolva!
Változtattak a színösszeállításon. A Force India német pilótája könnyen megismerhető lesz, a franciát inkább az új csapata inspirálta.

Az F1-es bukósisakok színösszeállítása kulcsfontosságú az F1-ben, hiszen a közönség ez alapján tudja megállapítani a legkönnyebben, hogy éppen melyik pilótát látja a két egyforma autó volánja mögött. Nagy felháborodást váltott ki, amikor az FIA a tavalyi szezon előtt megtiltotta, hogy a versenyzők szezon közben módosítsanak a sisakjukon, de a szabály végül érvényben maradt, így továbbra is azt a mintázatot kell használni, amit a pilóták még az első futam előtt kiválasztanak.

Nico Hülkenberg korábbi narancssárga sisakját neonzöld-sárga változatra cseréli, így ha Sergio Pérez fejvédőjén nem nyer további teret ez a kombináció, akkor könnyedén megkülönböztethetőek lesznek majd. Romain Grosjean közben belecsempészte új csapata, a Haas motívumait a sisakjába. A francia pilóta korábban is próbált alkalmazkodni autója és munkaadója színösszeállításához. Bár azt még nem tudni, milyen színű lesz a Haas autója, a csapat logója felkerült az ő sisakjára is.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!