Vágólapra másolva!
Legalábbis barátja, az FIA-elnök Jean Todt szerint, aki nemrég meglátogatta őt az otthonában. Viszont Forma-1-es autót már soha nem lesz képes vezetni.

A Ferrari egykori csapatfőnöke, jelenleg FIA-elnök Jean Todt biztató híreket közölt Michael Schumacherről, miután a Japán Nagydíj előtti héten meglátogatta őt svájci otthonában. A Forma-1 hétszeres világbajnoka még múlt decemberben szenvedett súlyos fejsérüléssel járó síbalesetet a Francia Alpokban, de az állapotáról hivatalosan semmit nem lehet tudni, amióta szeptember elején hazaszállították egy lausanne-i rehabilitációs intézetből. Ott június óta ápolták.

Ám Todt, aki még a ferraris idők óta barát viszonyban van Schumacherrel, a belga RTL-nek úgy nyilatkozott: „Feltételezhetjük, hogy Schumacher rövid időn belül újra viszonylag normális életet élhet. Amit szintén mondhatunk, az az, hogy többé valószínűleg soha nem fog Forma-1-es autót vezetni."

„Harcol" – tette hozzá. „Az állapota javul, ami rendkívül fontos, akárcsak az a tény, hogy már otthon van a családjával."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!