Vágólapra másolva!

A rendőrség óvja Schumacher házát a tévéstáboktól

A svájci rendőrség biztosítja Michael Schumacher nyugalmát, aki kedden nyolc hónapos kórházi kezelést követően hazatérhetett a Genfi-tó melletti házához. Újságírók hada vette körbe a birtokot, egy orosz hírügynökség még egy állandó élő adást sugárzó kamerát is telepített a közelbe.

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher hazaszállítása a lausanne-i rehabilitációs intézetből gond nélkül zajlott, útját szakképzett ápolók és fizioterapeuták kísérték, és az fejleményt csak utólag hozták nyilvánosságra.

A bejelentést követően azonban televíziós stábok, hírügynökségek munkatársai és fotósok lepték el a környéket. Egy orosz tévécsatorna odáig ment, hogy folyamatosan élő adást sugárzó kamerát telepített a háznál.

A svájci Bild szerint "a rendőrség gyorsan reagált. Ők őrzik Schumacher birtokát a Genfi-tó partján egész éjjel, és elküldik a fotósokat illetve a tévéstábokat."

Ezt egy rendőrségi szóvivő is megerősítette. "Nem akarjuk, hogy a tolakodó tömeg megzavarja a ház nyugalmát" – mondta.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!