Vágólapra másolva!
A BayernLB elutasította a felajánlott összeget, ő viszont nem hajlandó többet adni.

Bernie Ecclestone vesztegetési ügye újabb fejezettel bővült, miután a BayernLB nem fogadta el a felajánlott 25 millió dolláros fájdalomdíjat. A szappanopera ezzel folytatódik, bár a müncheni per lezárultával hivatalosan már véget ért a bírósági ügy.

Az ajánlatot azért utasították vissza, mert az összeget nem tartották elég magasnak. A BayernLB vezérigazgatója, Johannes-Jörg Riegler elmondta, "ha a teljes ajánlatot megfelelőnek tartanánk, nem zárkóznánk el tőle."

Ecclestone-nak a BayernLB-vel még maradt egy rendezetlen ügye Forrás: Farkas Péter (Origo)

A bank eredetileg 400 millió dollárt követelt, mára azonban beérnék 100 millióval. Ez megegyezik azzal az összeggel, amit Ecclestone a bíróság ítéletének megfelelően az államnak fizet."Valakinek át kellene ezt gondolnia, mert az államügyészek 100 millió dollárt kaptak" - mondta a bank szóvivője.

Ecclestone ügyvédje, Sven Thomas a Telegraphnak elmondta, nem veszik fontolóra az összeg módosításán. "Nem készülünk új ajánlatot tenni" – jelentette ki. "A BayernLB a várakozásoknak megfelelően elutasította, amit kínáltunk nekik. Most nem teszünk semmit, hanem megvárjuk, mit lépnek."

"Ha perelni próbálnak, esélyük sem lesz. Nem hiszem, hogy megpróbálkoznak vele" - tette hozzá.

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!