Vágólapra másolva!
Valamit még hiányol a Toro Rossóból, de reméli, hogy a szezon második felében megtalálja a kirakós játék hiányzó darabjait.

Az orosz Danyiil Kvjat első Forma-1-es idénye eddig jól alakul, de annak ellenére, hogy általában tartani tudja az iramot rutinosabb csapattársával, illetve négyszer is a pontszerzők között ért célba, nem teljesen elégedett a Toro Rossóval.

"A pályafutásom korábbi szakaszaiban jobban éreztem az autót. Képes vagyok feszegetni a határokat, de a tavalyi GP3-as autómmal ellentétben az ideiből hiányzik valami, aminek illenie kellene a vezetési stílusomhoz. Az én teljesítményem sem tökéletes" - mondta az Autosportnak. "Az autómmal képes vagyok egy tűrhető szinten teljesíteni, de nem a maximumon."

Danyiil Kvjat még nem hangolódott össze teljesen az autójával Forrás: Red Bull

"Még nem száz százalékos az önbizalmam, de arra számítok, hogy néhány dolog később összeáll, talán már az idei év második felében."

Kvjat Melbourne-ben a 9. helyen ért célba, ezzel minden idők legfiatalabb pontszerzője lett a Forma-1-ben. Hat pontjával a tabella 15. helyét foglalja el, de négy futamot is fel kellett adnia műszaki hiba következtében.