Vágólapra másolva!
De már teljesen jól van. Biztos benne, hogy az idénye hamarosan pozitív fordulatot vesz.

Kimi Räikkönen a Ferrari tájékoztatása szerint enyhe bokasérülést szenvedett, amikor a két héttel ezelőtti Brit Nagydíj első körében az autója a pályára visszatérve keresztbe állt, és 47 G-s erővel a szalagkorlátnak csapódott. A hockenheimi verseny előestéjén azonban elárulta, hogy máshol is megütötte magát. „Voltak fájdalmaim, de mostanra minden oké" – mondta. „Valójában a bordáimmal szenvedtem, a fájdalom azonban már megszűnt."

Mivel pihennie kellett, Räikkönen kénytelen volt kihagyni a múlt szerdai tesztnapot is, pedig szüksége lett volna rá, hiszen továbbra sem találja az összhangot Ferrarijával. Az idén még a dobogóra sem állhatott fel, és mindössze 19 pontjával az összetett 12. helyén áll, mégis hisz benne, hogy a sorsa hamarosan jobbra fordul.

„Ez nehéz év volt, előbb-utóbb remélhetőleg eljön a fordulópont. Muszáj, hogy eljöjjön, mert ez nem mehet így tovább. Nincs benne nagy élvezet" – ismerte el. „Már korábban is kerültem ilyen helyzetbe, és mindig sikerült belőle kikecmeregnem, ezért erősen hiszek abban, hogy most is sikerülni fog. Meg kell oldanunk a problémákat, hogy az (autóm) úgy viselkedjen, ahogy szeretném."

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!