Vágólapra másolva!
A csapat bejelentette, hogy a jerezi gyakorlás első napján, január 28-án mutatják be új modelljüket.

Az istállók közül harmadikként a Caterham is bejelentette, mikor mutatja be a 2014-es idényre épített új modelljét. A csapat a Mercedeshez hasonlóan úgy döntött, nem szervez külön bemutatót: január 28-án, a téli tesztek első napján, Jerezben leplezik le új autójukat. Az elmúlt években megszokottá vált, hogy a csapatok a költséges bemutatók helyett inkább a tesztek helyszínén mutatják meg az új modelljüket, ezért a Mercedes és a Caterham példáját valószínűleg többen is követni fogják.

A Caterham az időpont bejelentésével egyben azt is megerősítette, hogy az autójuk el fog készülni az idei első tesztre. Eddig csak a Lotus ismerte el, hogy kénytelenek lesznek kihagyni a januári gyakorlást, de a csapatfőnök Eric Boullier szerint nem ők lesznek az egyedüli hiányzók.

A Caterhamen és a Mercedesen kívül eddig a McLaren jelentette be a 2014-es autójuk leleplezésének időpontját: ők január 24-én online bemutatót tartanak.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!