Vágólapra másolva!
A versenyző a Spanyol Nagydíj előtt inzultálta azt a fotóst, aki fényképeket próbált készíteni róla és barátnőjéről. A gépét is összetörte.

Kellemetlen incidensbe keveredett a héten Fernando Alonso: hazai versenye, a Spanyol Nagydíj előtt megpróbáltak fényképeket készíteni róla és modell barátnőjéről, Dasha Kapustináról, de dühbe gurult, és rátámadt a fotósra. Az illető azt állítja, Alonso bántalmazta őt, és a földhöz vágta hatezer eurót érő fényképezőgépét is. Az esetnek állítólag több szemtanúja is volt.

A sértett feljelentést tett a bíróságon, és reméli, hogy Alonso tanulni fog ebből. "Ő elvileg fiatalok millióinak példaképe. Pontosan tudja, hogy nem provokáltam" - nyilatkozta a La Repubblicának. "Meglátjuk, hogy ezután megtanul-e nagyobb tiszteletet tanúsítani a sajtó iránt."

Hasonló ügyei más sportolóknak is voltak, sőt a Forma-1-ben is előfordult már hasonló: a 2008-as Brit Nagydíj előtt az autójába beszállni készülő Kimi Räikkönen borította fel dühében a sport egyik leghíresebb fotósát, Paul-Henri Cahier-t, aki szerinte rálépett a táskájára.

Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Ha még gyorsabban szeretne értesülni a Forma-1 legfrissebb fejleményeiről, vagy kíváncsi a kulisszák mögötti érdekességekre, kövessen minket a Twitteren, és figyelje az egész nap rendszeresen frissülő szürke dobozt a jobb oldali hasábban!