Vágólapra másolva!
A Forma-1 nagyura a nála 46 évvel fiatalabb Fabiana Flosit, a Brazil Nagydíj marketing menedzserét vette feleségül Svájcban, egy titkos ceremónia keretében.

Bernie Ecclestone 2009-ben, 24 évnyi házasság után vált el előző feleségétől, Slavicától, de nem maradt hosszú ideig magányos: nem sokkal később már Fabiana Flosival, a Brazil Nagydíj marketing menedzserével mutatkozott. Ecclestone idén áprilisban jegyezte el kedvesét, az esküvőt pedig augusztus közepén tartották. A ceremónia időpontját titokban tartották a sajtó elől, így a pár szűk körben mondta ki a boldogító igent Svájcban, egy Ecclestone által birtokolt nyaralóban.

A 82. életévét októberben betöltő Ecclestone 46 évvel idősebb harmadik feleségénél, ez azonban valószínűleg nem jelent majd problémát: Slavica is 28 évvel volt fiatalabb nála, de a Forma-1 nagyura többször is kijelentette, hogy nem a korkülönbség miatt váltak el. Az Ecclestone előző házasságából született két lány, Tamara és Petra egyébként a Daily Mail értesülései szerint nem utazott el az esküvőre, ugyanis nem támogatják apjuk új kapcsolatát.

Forrás: Europress/Getty Images/Paul Gilham