Vágólapra másolva!
A munkaszünetet kihasználva a csapatot véglegesen is áttelepítették a Leafieldben található, felújított létesítményekbe.

A többhetes nyári szünet után új helyszínen folytatja a munkát a Caterham, hétfőn ugyanis az egész istállót elköltöztették a korábbi központból. A csapatot 2010-es debütálása óta Hinghamben működtették, az új bázis pedig Leafieldben lesz. Az itteni létesítményeket már használták korábbi Forma-1-es csapatok, 2002-ig az Arrows, 2008-ig pedig a Super Aguri. A Caterham az év eleje óta felújította, korszerűsítette az épületeket, majd a nyári munkaszünet alatt sikerült teljesen átköltöztetni az istállót.

A Caterham technikai igazgatója, Mark Smith korábban úgy nyilatkozott, a költözés nem fogja hátráltatni az istálló munkáját. "Gondoljanak a versenyekre utazó csapatokra: bejárják a világot, és mindenhol képesek elvégezni a dolgukat. Ezért nem hiszem, hogy a Leafieldbe költözés nagy problémát jelentene" - mondta az Autosportnak Smith, majd hozzátette: a korszerűbb létesítmények mellett az is a költözés mellett szólt, hogy közelebb kerültek a Williams gyárához, ami azért fontos, mert a grove-i csapat egyik szélcsatornáját használják.