Vágólapra másolva!
Fernando Alonso és énekesnő felesége, Raquel del Rosario hivatalos közleményben jelentették be, hogy öt év házasság után, közös megegyezéssel elválnak. 

Fernando Alonso kedden közleményt jelentetett meg hivatalos honlapján, melyben feleségével, Raquel del Rosarióval együtt közölte, hogy véget vetnek a házasságuknak. Alonso 2005-ben, első világbajnoki címének megszerzése után ismerkedett meg az El Sueno de Morfeo nevű spanyol együttes énekesnőjével, egy évvel később össze is házasodtak. A magánéletét általában szigorúan védő Alonso a döntés okát nem árulta el, azt azonban megerősítették, hogy továbbra is jó viszonyt ápolnak egymással.

"Öt év házasság után úgy döntöttünk, véget vetünk a kapcsolatunknak. Alaposan átgondoltuk a helyzetet, és közösen hoztuk meg ezt a döntést. Bár a házasságunk véget ér, mindig barátok maradunk. Még mindig nagyon erősen kötődünk egymáshoz, tiszteljük egymást, és örülünk, ha boldognak látjuk a másikat" - olvasható a közleményben.

Mivel ritkán mutatkoztak együtt a nyilvánosság előtt, gyakran röppentek fel alaptalan pletykák Alonso és del Rosario kapcsolatáról, ezért döntöttek úgy, hogy ezúttal közleményben tisztázzák a helyzetet. "Ezt a közleményt azoknak címezzük, akik követik a pályafutásunkat, és egyúttal szeretnénk véget vetni a találgatásoknak. A médiát pedig arra kérjük, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket - mint tudják, mindig arra törekedtünk, hogy megvédjük a nyilvánosság elől."

Forrás: AFP